acaba benden hoşlandı mı?:))

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba kızlar mülakatta bir çocukla tanışmıştım .Heyacanımı yatıştırmaya çalışmıştı.Beni güldürmüştü.Kısacası çok yardımcı olmuştu bana .Ben onu mülakat çıkışında göremedim ona teşekkür edecektim oysa ki neyse sınavı kazandım .Haber ver demişti veremedim çünkü ismini bile hatırlamıyordum :((Geçen facebookta bir baktım grupta yorum yapmış yorumlarımın altına falan...Sonra beni ekledi konuştuk bayağı sonra numaranı verir misin dedi başkalarına asla vermem ama o çocuk bana çok yardımcı oldu diye verdim hemen aradı beni şaşırdım açıkçası ne kadar edepli bir kız olduğumdan falan bahsetti bana çok güzeldin dedi inşallah birgün görüşürüz dedi..Sonra tel kapandı şarj bitti açtığımda iyi geceler canım görüşürüz şarjın bitti heralde yazmış.Yorum sizin kızlar:))

bence çok itimat etme hemen. kaptırmıssın gibi görünüo ne alaka öle edeplisin felan demesi mantıksız geldi bana... bi daha aradı mı sonra

bence çok itimat etme hemen. kaptırmıssın gibi görünüo ne alaka öle edeplisin felan demesi mantıksız geldi bana... bi daha aradı mı sonra

yok aramadı canım facebook tan yazıyor ama bakalım yani öyle arkadaş gibi konuşuyorum bakalım altından bişey çıkacak mı

twetty senin yorumların genelde doğru çıkar nasıl ağzını arasam sence

evet o onuda bir cahillik ettim sanırım

bence zamana birak acele etme,daha yenisiniz galiba biraz tanimaya calis,
numara konusundada acele etmissin sonucta 1 kere gordugun insan biraz taniyip oyle versen daha iyiydi,
onun oyle suslu laflarina hemen kanma edepli kiz filan dedigim gibi acele etme...

Numara vermekten hemen birşey olmaz; o konuda sıkma canını. Ona bakarsan facebooka eklemek numara vermekten daha tehlikeli; tüm arkadaşlarını, soyunu sopunu görebiliyor. Yalan mı :)

Onun dışında edeplisin filan demesi bana da garip geldi ama aramızda kalsın erkekler iltifat etmeyi pek bilmezler. Bu tip (edeplisin vb.) lafları duymak kızların hoşuna gidiyor sanabilirler :)

Şimdiden olumsuz düşünme. Etkilenmiş olabilir cidden. Tedbirli davran, davranışlarını gözlemle. Azcık araştırmacı gazeteci ol; facebookunu incele. Oradan, onun hakkında çok bilgi edinebilirsin.

Hayırlısı olur inşallah...

bence zamana birak acele etme,daha yenisiniz galiba biraz tanimaya calis,
numara konusundada acele etmissin sonucta 1 kere gordugun insan biraz taniyip oyle versen daha iyiydi,
onun oyle suslu laflarina hemen kanma edepli kiz filan dedigim gibi acele etme...

yenisiniz ne demek bence hiç bişe yok... baksana aramamıs hemen eklemiş felan sakın güvenme...ben hisliyim bu konularda iyi deil gibi tabi vazgecmesin bence bi sans versin ama tedbirli ol

yenisiniz ne demek bence hiç bişe yok... baksana aramamıs hemen eklemiş felan sakın güvenme...ben hisliyim bu konularda iyi deil gibi tabi vazgecmesin bence bi sans versin ama tedbirli ol

aslinda haklisin 1 gorusme 1 de facebook kendini hemen kaptirma...

güvendiğim tek nokta mülakattan sonra beni bşr daha hiç görmeyecek olmasına rağmen bana elinden gelen her yardımı yapmasıydı kızlar

güvendiğim tek nokta mülakattan sonra beni bşr daha hiç görmeyecek olmasına rağmen bana elinden gelen her yardımı yapmasıydı kızlar

e insanlik icin onu herkez yapar canim...
guvenme demiyorum ama kendini fazla kaptirma...

yani bi daha görüşmenizde oldukça büyük bi tesadüf :) nasıl ulaştı yanii orasıda muallak bence şüpheci yaklaşmalısın...yardıma gelince onda bişe yokki insani bişe çok iyi biri oldugunu kanıtlamaz yardımseverdir sadece

Back
X