acaba benden hoşlandı mı?:))

Tecrübelerime göre söylüyorum; erkekler genelde hoşlandığı bayanlara yardım ederler canım. Çok azı gerçekten yardımseverdir :)

ilk defa gordugu birinden nede cabuk hoslaniyor olsa olsa etkilenmedir o :27:

Hoşlanma ile etkilenmeyi ben aynı anlamda kullanıyorum. fiziksel olarak hoşlanmış; yani etkilenmiştir :) Fiziksel etkilenmeden sonra, ilerde daha da tanışarak ruhsal etkilenmeye geçerler inşallah diyorum.

Tabi herkese asılan bir çapkında olabilir karşımızdaki; bunu da gözden kaçırmayalım...

Tecrübelerime göre söylüyorum; erkekler genelde hoşlandığı bayanlara yardım ederler canım. Çok azı gerçekten yardımseverdir :)

bence erkekler yardımseverdir çnk hoslarına gidiyor tesekkur ederim diyip kadınların kendilerine gülümsemeleri :) ama bu arkadastaki durum adamın beğenisini kazanmıs olabilir ama pek öle güvenilesi bir durum yok ortada ondan diorum fazla kaptırmasın diye

Hoşlanma ile etkilenmeyi ben aynı anlamda kullanıyorum. fiziksel olarak hoşlanmış; yani etkilenmiştir :) Fiziksel etkilenmeden sonra, ilerde daha da tanışarak ruhsal etkilenmeye geçerler inşallah diyorum.

Tabi herkese asılan bir çapkında olabilir karşımızdaki; bunu da gözden kaçırmayalım...

bence çok çapkın hani edeplisiniz felan ayakları sonra kusursuzsunuz cevapları tipik çapkın cevapları öle süslü süslü:))

bence erkekler yardımseverdir çnk hoslarına gidiyor tesekkur ederim diyip kadınların kendilerine gülümsemeleri :) ama bu arkadastaki durum adamın beğenisini kazanmıs olabilir ama pek öle güvenilesi bir durum yok ortada ondan diorum fazla kaptırmasın diye

bir kızın kendisine gülmesi hoşuna gittiği için yardımseverlik yapıyorsa yine benim dediğime çıkıyor yani gerçekten yardımsever değiller :) Bir şekilde beğendikleri, hoşlandıkları, etkilendikleri belki de sadece sizin dediğiniz gibi cinsiyeti bayan ya; en azından bir gülüversin diye yardımediyorlar. Yani bunların gerçekten Allah rızası için karşı cinse yardım edeni az canım :)

anladim,sizin dediginiz gibide olabilir,
ama yinede kullandigi cumleler arkadasin son msjda soyledigi sana bakanda kusurmu olur filan,
bence etkileme cumleleri neyse hayirlisi olsun diyelim...

zaten konu sahibide hoslandi mi diye sormus :1:
biz neyi tartisiyoruz ki :27:
evet etkilenmis yani hoslanmis,
senide etkilemeye calisiyor...:12:

zaten konu sahibide hoslandi mi diye sormus :1:
biz neyi tartisiyoruz ki :27:
evet etkilenmis yani hoslanmis,
senide etkilemeye calisiyor...:12:

konu sahibi hoslandımı demiş tamam ama fazlada güvenmiş numarasını vermis netten görüşmüş onu tartısıyoruz:))ama katılıyorum hoslanmıs:)

konu sahibi hoslandımı demiş tamam ama fazlada güvenmiş numarasını vermis netten görüşmüş onu tartısıyoruz:))ama katılıyorum hoslanmıs:)

evet biraz cabuk guvenmis ama zaten bize onu sormamis ki :1:

orası çok dogru işte :) kemal sunal aklıma geldi bizde konu nasıl geldi bilmiyoruz ya onun şaşkın tavrı etrafına bakısı geldi gözüme:))kim getirdi bu konuyu buraya:))

:1::1: rahmetli baya komikti neyse konuyu dagitmayalim :17:

bugün yine aradı bu kadar aramasına anlam veremedim açıkçası dün de aramış ulaşamamış

Canım bu abartmıyo mu biraz ? :44::44:
Tamam ilgi gösterir, iki çift güzel laf eder, nette felan konuşursunuz ama yani bu kadar aramasına bende anlam veremedim.:26:

cok hizliymis dogrusu :50::50:

hic begenmedigim bir tip :50::50:

bu kadar kisa surede ben kendi adima kesin birsey diyemem gercekten etkilenmis mi yoksa baska bir amaci mi var..

hic itimat etme derim

Back
X