Acaba beni seviyor mu?

barbiex-hepsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
39
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar ben sizden bir konuda yardım istiyorum;
Şimdi bizim okulda bi çocuk var onunla bu sene tanıştık ilk başta biraz birbirimize kötü davrandık ama sonra o bana çok iyi davranmaya başladı.Apartmanlarımız yanyana birlikte giderken her zaman bana iyi akşamlar diyo ama ben onu hep tersliyodum. Sonra beden eğitimi dersinde koşarken düştüm herkes gülerken bana tek o yardım etti. derste ben bişey söyleyince hep beni savundu. Tenefüste sınıfta tek ben varken önümden geçip ahh ahh bu sınıfta da değerimi bilen biri yokki dedi ama ben onu hep tersledim çünkü onu tanımıyordum. Arkadaşımla bir gün yolda giderken ben şu çocuk ne kadan gıcık falan dedim arkadaşım kızım çok safsın o seni seviyor haberin yok dedi . Aslında bi davranışı bir davranışını tutmuyor bu yüzden bu konuyu onunla konuşamadım. Ama bir kaç hafta önce o bana ters ters cevaplar veriyodu durduk yere bana laf söylüyor onu anlamıyorum.Şimdi de derslerde hep bana bakıyor benimle bir dost muş gibi konuşuyor. Tam olarak anlamadım çocuğun beni sevip sevmediğini ama galiba ben ondan hoşlanıyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? :tomato:

[ı]kıyamam ben sana..henüz küçük yaşta olduğun belli birtanem[/ı]
[ı]açıkçası biraz karışık ta olsa,sanırım anladım..[/ı]
[ı]bence de o çocuğun sana ilgisi var,ama oda senin gibi davranmaya çalışıyo şimdide sanırım..:)[/ı]
[ı]çünkü başta sen ona olumsuz tavırlar ve cvplarla yaklaşmışsın,şimdi sana aynını yapıyor..:)[/ı]
[ı]olduğun ve hissettiğin gibi davran..sana yakışan gibi..:)[/ı]
[ı]derslerini de ihmal etme ama...[/ı]
[ı]bende eşimle lisede buna benzer şekilde arkadaş olduk,ben 15 o 16 yaşındaydı:) şimdi 30 yaşındayım, eşim 31:) bir de kızımız var 3 yaşında[/ı]
[ı]hikayeni okuyunca o masum,temiz,henüz olgunlaşmayan duygularımı yaşadım:) öpüyorum seni minik arkadaşım..[/ı]

Canim senden hoslaniyor bu cocuk.
Yoksa bu kadar ugrasmazdi seninle.
Insan sevdigiyle ugrasirmis.
Ama madem seviyor birak o acilsin sana
Mutluluklar canim.

ne yalan soyleyım...benım aklıma onceden sen ona tavırlı ve tepkılı yaklasmışın...
ılgısı var gıbı gorunerek ıntıkamda alıyor olabılır....
yada gercekten sevıyorda olabılır...
erkektır ne yapacagı yada ne yaptıgına anlam veremessın....
bence sen hıc ılgını gosterme gercekten sevıyorsa ...sana gelır ve duygularını soyler...
ama gelmıyor ve boyle davranıyorsada cokta umursama ...

tanımıyorum diye niye ters davrandım cnm...bekle ve gör ama ters davranma çocuğa...belkide sen ters davrandığın ve zor geldiğin için çocuğun dikkatini çekmişsindir...sonradan seninde ilgini gördükten sonra soğuyabilir...onun için en iyisi ona normal davranmak. ne hoslandığını belli et nede ters davran...bakalım o zaman ki yaklaşımı nasıl olcak...her şey gönlünce olsun cnm...

bitanem daha çok gencsin öncelikle derslerine çalış
çocuğa gelincede ters birisi olduğun için onunilgisini cektin şimdi de senın ona yaptığını o sana yapıyor ki onun yaşadığını sende yaşa gör diyor bence yani
bırak eğer seviyorsa o zaten gelip sana acılır mutluluklar bitanem

Çok teşekkür ederim bu fikirleriniz için dediklerinizi dikkate alıyorum kesinlikle uygulayacağım
biraz beklemem gerekiyor sanırım " Gelirse zaten benimdir değil mi? " :)

bence keçiliği bırakıp birbirinize daha kibar davranın.ama çocukda boş gibi gelmedi bana.:asigim:

Bugünlerde pek fazla konuşmuyorum (konuşmayınca terslemiyorumda) gerçekten bana daha yakın davranmaya başladı derslerde falan bana masum masum bakarken yakalıyorum benim gördüğümü farkedince kıpkırmızı oluyor biraz daha bekliyim bari yakında konuşur benimle duygularını :)

yaw arkadaşım sen değilmiydin bununla ilgili birkaç konu açmıştın ...
diyordun okulun popüler kızıyım çok güzel olduğum için kimse bana yanaşmıyo
çekiniyorlar benden diye...
daha çok küçüksün derslerin öncelikli olsa daha iyi olmazmı sencede????

bnm de bi konuda yardımınıza ihtiyacım war;
bu sene sbs denen önemli bi sınawa gircez we bu sınawa kafamı mesgul eden bazı konulardan dolayı yogunlasamıorum.bu konu da söyle:
bn bu sene 8.sınıftaım we okul degistirdim.yeni sınıfımı cok sewdim.2.dönemde yakın arkadasım olan bir kisiyle cıkmaya basladım;ama onun yakın arkadasını sewiorum.o kisinin yakın arkadası da bna siz onunla hic uymuosunuz ayrıl baskasını sewio gbisin sn fln dio.bn ztn onu sewiorum bu yüzden ona ayrılmak istiorum fln diorum.dün bna sn de az degilsin sewgilinle konuscagın konuları bnmle konusuosun dedi.bikac arkadasım onun bna yaklasımından bny kesinlikle sewdigini sölüolar ama bn emin olamıorum.onu cok sewiorum bu konuda ne tepki wermeliyim sizce yardımınıza ihtiyacım war lütfen!!!

beden eğitimi dersinde kafama top çarpmıştı filenin karşısından koştu geldi ben yere yapışınca
beden eğitimi dersinde boş olunca ders yerden taş bulup bana atardı salak
kartopu oynarken hedef bendim.
bir kızla dershaneye aynı yoldan geliyorlarmış ona aşık olan b kız sordu oğlana siz çıkıyormusunuz diye adam geldi benim yanımda açıklama yaptı

bu velet bana aşık mıydı :lepi:

bunlarda benim yaşadıklarım. bunları nye yazdım. bizde aynnı yollardan geçtik benzer seyler yaşadık. ama o zamanlarda gözün aşkta meşkte olursa yolda kalırsın. derslerine odaklan. boş iş bunlar hele senin yaşında

cnm bence seviyor bu çocuk senii hemde çok.bende senin yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşadım sevmediğim,hep dalga geçtiğim yani terslediğim çocuk bana bişe yapmazdı,beni savunurdu,benimle konuşmak isterdi , bana bakardı fln sende onu tersleme bence iltifat et ona ben iltifat edince çocuk mutlu omuştu.sende ondan hoşlanıyorsan ona,ondan hoşlandığını belli et bence en iisi bu olur.ama sakın tersleme çocuğu iii davran ama çokta aşırıya kaçmaa!!

SEN SEVMİOSAN VE PİŞMAN OLMAM DİOSAN ŞİMDİ ÇIKTIĞIN KİŞİDEN AYRIL..KURTUL ÖNCE.SONRA SEVDİĞİN ÇOCUKLA KONUŞ.OLUMLU YANIT ALIRSIN BELKİ.VE DERSLERİN HERŞEYDEN ÖNEMLİ ÇOK FAZLA KAFANA TAKMA BU AŞKI MEŞKİ...TMM
BİDE SEVDİĞİN ÇOCUK SANA KARŞI NASIL DAVRANIO? ONLARIDA YAZARMISIN DAVRANIŞLARINDAN ANLAŞILIR SENİ SEVİP SEVMEDİĞİ.. yerimseniben

Sewdigim cocuk bna karsı cok yakın dawranıo.hic ummadıgım bi zmnda karsıma cıkıp beny mutlu edio.hatta sewgilimle pek anlasamadıgımız zmnlarda sewgilim onun yakın arkadası olmasına ragmen hep bnm arkamda oluo.ayrıca sewgilimden ayrılmamı sölüo.bn eger onunla cıkmam mümkünse ayrılırım;fakat su anda ne yapmam gerektigini bilmiorum.sewdigim cocuga da her gecen gün dha cok baglanıorum.bnmle zmn gecirmekten hoslanıo we bu dawranısları gösteriosa bny sewio mudur bunu ögrenmek istiorum fikirlerinize ihtiyacım war...:uhm:

en iyisi onla konuşmak olacak sen önce onla konuş anlat onu sevdiğini fln söyle o sana olumlu bi yanıt wercek bence yada sewgilinden ayrıl we ona ayrıldığınızı söyle o zaten sana teklif eder merak etme ikisinden birini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…