- Konu Sahibi barbiex-hepsi
-
Merhaba kızlar ben sizden bir konuda yardım istiyorum;
Şimdi bizim okulda bi çocuk var onunla bu sene tanıştık ilk başta biraz birbirimize kötü davrandık ama sonra o bana çok iyi davranmaya başladı.Apartmanlarımız yanyana birlikte giderken her zaman bana iyi akşamlar diyo ama ben onu hep tersliyodum. Sonra beden eğitimi dersinde koşarken düştüm herkes gülerken bana tek o yardım etti. derste ben bişey söyleyince hep beni savundu. Tenefüste sınıfta tek ben varken önümden geçip ahh ahh bu sınıfta da değerimi bilen biri yokki dedi ama ben onu hep tersledim çünkü onu tanımıyordum. Arkadaşımla bir gün yolda giderken ben şu çocuk ne kadan gıcık falan dedim arkadaşım kızım çok safsın o seni seviyor haberin yok dedi . Aslında bi davranışı bir davranışını tutmuyor bu yüzden bu konuyu onunla konuşamadım. Ama bir kaç hafta önce o bana ters ters cevaplar veriyodu durduk yere bana laf söylüyor onu anlamıyorum.Şimdi de derslerde hep bana bakıyor benimle bir dost muş gibi konuşuyor. Tam olarak anlamadım çocuğun beni sevip sevmediğini ama galiba ben ondan hoşlanıyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? :tomato:
Merhaba kızlar ben sizden bir konuda yardım istiyorum;
Şimdi bizim okulda bi çocuk var onunla bu sene tanıştık ilk başta biraz birbirimize kötü davrandık ama sonra o bana çok iyi davranmaya başladı.Apartmanlarımız yanyana birlikte giderken her zaman bana iyi akşamlar diyo ama ben onu hep tersliyodum. Sonra beden eğitimi dersinde koşarken düştüm herkes gülerken bana tek o yardım etti. derste ben bişey söyleyince hep beni savundu. Tenefüste sınıfta tek ben varken önümden geçip ahh ahh bu sınıfta da değerimi bilen biri yokki dedi ama ben onu hep tersledim çünkü onu tanımıyordum. Arkadaşımla bir gün yolda giderken ben şu çocuk ne kadan gıcık falan dedim arkadaşım kızım çok safsın o seni seviyor haberin yok dedi . Aslında bi davranışı bir davranışını tutmuyor bu yüzden bu konuyu onunla konuşamadım. Ama bir kaç hafta önce o bana ters ters cevaplar veriyodu durduk yere bana laf söylüyor onu anlamıyorum.Şimdi de derslerde hep bana bakıyor benimle bir dost muş gibi konuşuyor. Tam olarak anlamadım çocuğun beni sevip sevmediğini ama galiba ben ondan hoşlanıyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar? :tomato:
bnm de bi konuda yardımınıza ihtiyacım war;
bu sene sbs denen önemli bi sınawa gircez we bu sınawa kafamı mesgul eden bazı konulardan dolayı yogunlasamıorum.bu konu da söyle:
bn bu sene 8.sınıftaım we okul degistirdim.yeni sınıfımı cok sewdim.2.dönemde yakın arkadasım olan bir kisiyle cıkmaya basladım;ama onun yakın arkadasını sewiorum.o kisinin yakın arkadası da bna siz onunla hic uymuosunuz ayrıl baskasını sewio gbisin sn fln dio.bn ztn onu sewiorum bu yüzden ona ayrılmak istiorum fln diorum.dün bna sn de az degilsin sewgilinle konuscagın konuları bnmle konusuosun dedi.bikac arkadasım onun bna yaklasımından bny kesinlikle sewdigini sölüolar ama bn emin olamıorum.onu cok sewiorum bu konuda ne tepki wermeliyim sizce yardımınıza ihtiyacım war lütfen!!!
sewdigim cocuk bna karsı cok yakın dawranıo.hic ummadıgım bi zmnda karsıma cıkıp beny mutlu edio.hatta sewgilimle pek anlasamadıgımız zmnlarda sewgilim onun yakın arkadası olmasına ragmen hep bnm arkamda oluo.ayrıca sewgilimden ayrılmamı sölüo.bn eger onunla cıkmam mümkünse ayrılırım;fakat su anda ne yapmam gerektigini bilmiorum.sewdigim cocuga da her gecen gün dha cok baglanıorum.bnmle zmn gecirmekten hoslanıo we bu dawranısları gösteriosa bny sewio mudur bunu ögrenmek istiorum fikirlerinize ihtiyacım war...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?