acaba bunu almak şart mı?

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
1
46
İstanbul
kzlar tmm bi bebek karyolamız var,onu kurucaz fakat bir de hemen yanıbaşıma böyle birşey mi almam gerekiyor?
aslnda fiyatı uygun ama aynı zamanda yatak odam da hem bu beşik hem de bebek karyolası olucak?
gerekli mi? hangi amaçla bunun da alınması gerekiyor? :26:

$56269036_R_399326_0.webp

ben kızım için birtane karyola aldım .karyolanında bir tarafının korkuluklarını çıkardım benim yatagıma sıfır yaptım.kızımla yatıyorum .artık sabahları kuzucum daha mutlu kalkıyor .bu beşikler güzel ama çok kullanışlı değil bence.

bu tür beşikler, eğer yatak odana karyolayı sığdıramıyorsan alınıyor genelde, sen eğer karyolanı yatak odasına koyacaksan bir daha bunu almana hiç gerek yok.

çok gereksiz kalabalıktan başka bişey değil alsanda çok fazla kullanamıcaksın zaten

kesinlikle katılıyorum.
1. bebek bunda uzun süre yatamaz.
2. zaten karyolası varsa 2. yatağın anlamı ne?

ha bebek odası almışsındır, ilk zamanlar odasında yatırmaya kıyamazsın da ucuz yollu bir şeyi ilk aylar kullanabileceğin ölçüde alırsın. ama karyola da yatak odandaysa buna ne gerek var?

anne olacaksın küçük hanıııım sıcak yatağından kalkıp bebeğin karyolasına kadar yürüyüver bir zahmet:)):49::34::9:

bak ama heves ettiysen mesela süsüne püsüne, al, oturduğun odaya koy. gündüz bebeği orada uyututrsun hem gece gündüz farkını da öğrenmiş olur. hem de gündüz aklın bebekte kalmaz,bebek görmeye gelen misafirleri yatak odana sokmak zorunda kalmazsın.

lohusa yatağı adetiniz var mı bilmiyorum ama bizde vardı. anneme gitmiştim doğuma, salonda 3lü kanepeyi açıp çok güzel kanaviçeli pike takımımlşa süsledik, ben orada yattım, oğlum da yanımda.(tabi gündüzleri yanımda yattı sadece) eğer böyle bir şey olsaydı çok şık olurdu.

türkmen gelini,zaten bilmediğim için soruyorum.bu kadar tepki neden anlam veremedim yahu??
merak etme öyle saçıp savuracak kadar param yok,sadece ilerde zor duruma düşmiyeyim diye alınması şart mı diye sordum başlığımda da olduğu gibi.
karyolamız zaten eşimin abilerinden birinin..daha önce 2 defa kullanılmış sanırım,belki de daha fazla bebeğe..loğusa yatağım olur mu hiç bilmiyorum..daha annemle konuşmadım o konuda.herneyse fikirlerin için sağol.

Son düzenleme:
türkmen gelini,zaten bilmediğim için soruyorum.bu kadar tepki neden anlam veremedim yahu??
merak etme öyle saçıp savuracak kadar param yok,sadece ilerde zor duruma düşmiyeyim diye alınması şart mı diye sordum başlığımda da olduğu gibi.
karyolamız zaten eşimin abilerinden birinin..daha önce 2 defa kullanılmış sanırım,belki de daha fazla bebeğe..loğusa yatağım olur mu hiç bilmiyorum..daha annemle konuşmadım o konuda.herneyse fikirlerin için sağol.

ah kuzum benim... yorum yazarken hamile olduğunu göz ardı etmişim. kesinlikle art niyetli değilim. sen hormonların yüzünden alındın sadece...yoksa niye tepki vereyim?zaten alınabileceğin tek cümlemin sonunda da espri olduğunu belirten ifade resimleri var:49::34: gibi...

Back
X