Acaba çok mu fevri davrandım

nvlpkr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
191
0
66
kızlar çok canım sıkkın çok kafamı kurcalıyo başka bir konumda dile getirdim ama cevap gelmedi benim internetten tanıştığım 2 haftalık bir sevgilim vardı herşey çok güzel gidiyordu dün izinliydi hastayım dedi yatacağım uyanınca konuşuruz dedi tmm dedim 7 8 saat geçti ses yok birsürü mesj attım aradım ses yok sonra bir kezdaha ararken meşgul tonu geldi ve mesj attım demek uyndın cevap niye vermiyorsun 10 dkka sonra canım nane limon içip yatağım çok kötüyüm düye mesj geldi sonra sesini duymak için ardım mesgul tonu dedim niye açmıyorsun bizimkiler yanımda dedi çok bozuldum 26 yaşında adam 2 dakika da olsa tel acamaz mı yani bende mesj attım dedim beni aptl yerine koyma ben böyle çocukca şeylere gelemem bitsin dedim şimdi düşünüyorum da çok mu febri davrandım acaba hiç cevap vermedi bundan bir kaç gün önce her uyandığında özledim diyen adam her anımı merk eden adama ne odlu birden bire off

internetten mi görüşüyorsunuz sürekli yoksa aynı şehirlerde misiniz.....
sonuçta 2 haftalık bir ilişki sürekli netten görüşüyorsanız bu kadar çok bağlanmayın ve güvenmeyin derim neler çıkıyor biliyorsunuzdur......kendinize de dert tasa edip üzülmeyin derim....herşeyin hayırlısı....

Hiç fevri değil bence ben olsam kıyameti kopartırdım gerçi daha yeniymiş.Sizde kapatın telefonunuz yada hiçbir şekilde açmayın aradığında bir insanın bu kadar cevap verememesini anlamıyorum hastaysada zaten sesinden anlaşılır,üzerine gitmezsiniz başka şeyler olabilir mi..

Çok üstüne düşmüşsünüz. Eğer hasta ise konuşmaya, mesaj çekmeye bile hali olmayabilir, biraz anlayışlı olmakta yarar var bana kalırsa.

Bir ihtimal de, canınızı sıkmak istemem ama, internetten tanıdığınız bu kişiye ne kadar güveniyorsunuz, belki de hasta bile değil, başka işler peşinde.

kızmayın ama iki haftada ne kadar güvenip hemen sevgili olabiliyorsunuz.
belkide evlidir belkide yanında sevgilisi vardır ne malum.
lütfen bu kadar çabuk erkek kısmına hemen güvenmeyin ..

evet görüştüm iş yerine gittmi aynı ilçede oturuyoruz diyorum yaa bana her dakika mesj atrdı son bir buluşmamzı oldu ondan sonra böyle oldu her buluşmadan sonra özledim gitme yanımdan diye mesjlar atrdı hiç bir ileri seviyesiz hareketi de olmadı ki

Çok üstüne düşmüşsünüz. Eğer hasta ise konuşmaya, mesaj çekmeye bile hali olmayabilir, biraz anlayışlı olmakta yarar var bana kalırsa.

Bir ihtimal de, canınızı sıkmak istemem ama, internetten tanıdığınız bu kişiye ne kadar güveniyorsunuz, belki de hasta bile değil, başka işler peşinde.
ama bana keşke canım hiç hal,m yok deseydi bizimkilerle yim dediğine göre hali var düzgün bir dille söyleseydi ben sadece sesini duymak istemiştim

evet görüştüm iş yerine gittmi aynı ilçede oturuyoruz diyorum yaa bana her dakika mesj atrdı son bir buluşmamzı oldu ondan sonra böyle oldu her buluşmadan sonra özledim gitme yanımdan diye mesjlar atrdı hiç bir ileri seviyesiz hareketi de olmadı ki

Bunlar için 2 hafta çok ama çok erken :(

belki de doğru boşluktayım diye mi böyle hisediyorum acabaa nebilim yaa

az bile yapmışsın..
o adam yatakta filan değildi yatakda olan açar telefonu hastayım der ama belliki etrafındaki sesleri duymanı istememiş..

ha şunuda yapabilirdin emin olmak için aynı ilçedeyiz demişsin.. gidersin evinin önüne cama çık dersin...
herhalde hasta hasta camada yürüyemiyorum diyemez!!!
anlardın ordada kesin ne karıştırdıgını..

az bile yapmışsın..
o adam yatakta filan değildi yatakda olan açar telefonu hastayım der ama belliki etrafındaki sesleri duymanı istememiş..

ha şunuda yapabilirdin emin olmak için aynı ilçedeyiz demişsin.. gidersin evinin önüne cama çık dersin...
herhalde hasta hasta camada yürüyemiyorum diyemez!!!
anlardın ordada kesin ne karıştırdıgını..
bende o ihtimali düşündüm zaten aç tel canım hastayım konuşamıyorum de kapa ağzımı bile açmam yaa ben anlayışsız değilm ki beni aptl yerine koyuyo

Ben bu topic de göremedim böyle birşey. Size burada yardımcı olmaya çalışanların, açtığınız her konuyu sular seller gibi okumasını beklemiyorsunuz herhalde.

Ben bu topic de göremedim böyle birşey. Size burada yardımcı olmaya çalışanların, açtığınız her konuyu sular seller gibi okumasını beklemiyorsunuz herhalde.

orada ki ya öyle bir ya değil ya her dakika mesaj atıyordunun yası yani bir tepki yası değildi yanlış anlaşılmak istemem :(

ben sanaaa ayrıl paçanı kurtar derim arkadaşım....adam yüzde yüz evliiiii.....buna benzer bi olayııı çok yakından tanıdım biri yaşadııı o internetten felenda tanışmadı çok dürüst namazını kılan biriydi amaaa eve gidince telefonlar pek açılmıoduu...sonra evli oldunu öğredikkkk...hemen ayrılll kendini rezil etme derimmmmmm

evet görüştüm iş yerine gittmi aynı ilçede oturuyoruz ,,, diyorum yaa bana her dakika mesj atrdı son bir buluşmamzı oldu ondan sonra böyle oldu her buluşmadan sonra özledim gitme yanımdan diye mesjlar atrdı hiç bir ileri seviyesiz hareketi de olmadı ki

kusura bakmayın yanlış anlaşıldığım için

ben sanaaa ayrıl paçanı kurtar derim arkadaşım....adam yüzde yüz evliiiii.....buna benzer bi olayııı çok yakından tanıdım biri yaşadııı o internetten felenda tanışmadı çok dürüst namazını kılan biriydi amaaa eve gidince telefonlar pek açılmıoduu...sonra evli oldunu öğredikkkk...hemen ayrılll kendini rezil etme derimmmmmm
benimle buluşcağı akşm annesini ardı eve geç geleceğim faln dedi yok eskiden gündüz açardı tel gecede erken geldiği akşmlar konuşurduk

2 haftalık bir ilişki, bu kadar üstüne neden düştünüz ki... ama ailem vardı acamadım demesi ilginç. ayrı bir yere gecip kendide arayabilirdi yada tlf acıp normal bir arkadasıyla konuşur gibi konuşabilirdi ama tabi o an neler yaşadıgını bilemeyiz. bende kızardım, hemen tavır alırdım ama ayrılma boyutu bana biraz abartı geldi.

2 haftalık bir ilişki, bu kadar üstüne neden düştünüz ki... ama ailem vardı acamadım demesi ilginç. ayrı bir yere gecip kendide arayabilirdi yada tlf acıp normal bir arkadasıyla konuşur gibi konuşabilirdi ama tabi o an neler yaşadıgını bilemeyiz. bende kızardım, hemen tavır alırdım ama ayrılma boyutu bana biraz abartı geldi.
ama benden bir anda elini ayağını çekmesi zoruma gitti :(

Baştan şımartırsan acısını çekersin yakın zamanda..

Telefonu açmıyorsa sakladıgı bir şeyler vardır, hemde binbir türlü şey. Güvenmeni doğru bulmuyorum 2 haftadır tanıdıgın adamaa :45:

Back
X