Acaba çok mu fevri davrandım

2 haftada nasıl bu kadar bağlanıp birbirinizi özleyebiliyorsunuz, bence hiç gerçekçi bi sevgi değil :50:
Hem allah aşkına şu internette buduğunuz adamlara bu kadar çabuk güvenip bağlanmayın
tv de gazetelerde kötü haberleri okumaktan psikolojisi bozuldu bu ülkenin
yapmayın allah aşkına
güvenme konusu yoktu güvenmiyordum ama malesef çok etkilenmiş ve bağlanıyordum ne bilim belki de hayırlısı budurr :43:

yanlış anlama ama bişey sorucam
uzun süredir hayatında biri yokmuydu
çok balıklama atlıyosun sanki adama
güvenmiyorum kelimen sadece laf
bal gibi kapılmışsın sen bu adama haberin olsun..
biraz zaman ver bakalım hangi gerekçelerle sana dönecek..

yanlış anlama ama bişey sorucam
uzun süredir hayatında biri yokmuydu
çok balıklama atlıyosun sanki adama
güvenmiyorum kelimen sadece laf
bal gibi kapılmışsın sen bu adama haberin olsun..
Biraz zaman ver bakalım hangi gerekçelerle sana dönecek..
evet canım yoktu belki de boşluktan böyle oldum çevremde herkes mutlu ben neden yalnızım ki diyordum böyle gerçek gibi başlamsı çok hoşuma gitmişti benimle ilgilenmesi işten geç gelince merk etmesi faln nebilim işte belkide tamamen boşluktandır bende daha cevabın ne olduğunu bilmiyorum

güvenme konusu yoktu güvenmiyordum ama malesef çok etkilenmiş ve bağlanıyordum ne bilim belki de hayırlısı budurr :43:

canım bağlanmışsın sen, şimdi arasa yine kapılıp gideceksin işte
böyle söylüyosun ama yazdıkların bana bunu sezdirdi
hakkında hayırlısı budur emin ol
boşver gitsin

Tüm desteğiniz ve ilginiz için sağolun kızlar sanırım ben bir ömür yalnız ımm :)):)

daha genceciksin ayol
niye yalnız kalasın
acele etme, çok olması değil kaliteli ve gerçek olması önemli
mutluluklar...

internetten tanıdığınız insana bu kadar güvenmeyin
hadi sevdiniz boşluğunuza geldi diyelim
hep olaylara şüpheyle yaklaşın
bu sizin yararınıza olur

internetten tanıdığınız insana bu kadar güvenmeyin
hadi sevdiniz boşluğunuza geldi diyelim
hep olaylara şüpheyle yaklaşın
bu sizin yararınıza olur[/QUOT
zaten hep şühpelerim vardı ama olacaksa zamnla olsun istiyordum ben ona yalan söylemdim o bana söylüyorsa kendi kaybeder derdindeydim ama çok fevri davrandım trip at tavır koy ama işte aklıma ne eserse yapıyorum maseseff şimdi pişmanmıyım evet belki doğru söylüyordu belki yalan bunu keşke anlyabilseydim şimdi muallkta ya söyldiklerin hepsi doğruysa diyip güzel gidebilecek birşeyi bitirmiş olmak canımı sıktı sadece benim bir önceki ilişkim arkdaşımın en yakı arkdaşıydı ama haytımda ki en büyük kazığı ondan yedim tanıdık vasıtası ile oluncada erkeler neticede çözülmesi zor varlıklar

canım bence bu adam hasta felan degıl hasta olsa bıle 7-8 saat hıc mı konuscak vaktı olmamıs yanı hem de ınternetten pek guvenme derım ben zaman gecsın dıye konusuyo olabılır

ben bugün son adımı attım adam kendine iyi bak dedi bitirdi demek hiç başlamamış onda yada niyeti başkaymış yalnız yaşayan bir bayan buldu ama onu evime çağırmadım diye oldu sanırım son buluşmamızda öyle bir konuşma geçmişti ama ben saf gibi buna yormamıştımm

ben bugün son adımı attım adam kendine iyi bak dedi bitirdi demek hiç başlamamış onda yada niyeti başkaymış yalnız yaşayan bir bayan buldu ama onu evime çağırmadım diye oldu sanırım son buluşmamızda öyle bir konuşma geçmişti ama ben saf gibi buna yormamıştımm

değmez hiç üzülme derim canım:34:

hakkında hayırlısı olsun cnm ilerde iyice bağlanıp senin zaaflarını kullanmakta isteyebilirdi en güzeli olmuş eminim çok daha iyilerini bulacaksın..

Bu kadar güvenme sen yine de daha iki haftadır tanıyorsun
Hem hiç de fevri değil davranışın...meşgule verecek kadar hali olan insan 1 dakika açar ve halinin olmadığını söyleyip kapatabilirdi de...

bence sevinmelisin
sıfır hasarla atlattığın için
hakkında hayırlısı olsun, eminim hakettiğini verecek birini bulacaksın :34:

Back
X