acaba çok şey mi bekliyorum ?

olması gereken senin istediğin tabi haklısın bu konuda...
biraz çek kendini ilgilenme o aramazsas arama yada konuşurken kısa kes fln...
kaçan kovalanır bu hayatta.....

bu konuda haklı olduğumu kayınpederimde söyler arada,nişanlılık demek en güzel günleri geçirmek,birbirine alışmak,ısınmak vb.der..:38: insan bu zamanların kıymetini bilmeli der,........ söyler ama bunlar bazen tek taraflı olmuyor ki :26:

evet saygı önemli. ama sevgi olmadan saygının da bir önemi yok.
sevgisiz bir evlilik düşünemiyorum.
bence çok iyi düşünün bu evlilik işini.

Öncelikle nişanlınıza sormanız gereken, sizin bilmediğiniz bir sorunu olup olmadığı...
Belki kafasına taktığı bir problem vardır ve bu genel hayatına yansıyordur.
Bu maddi sorun olabilir, işle ilgili sorunu olabilir... ne bileyim evliliği düşünüp sorumluluğundan korkuyor olabilir... her şey olabilir..

Bu tür bir sorun yoksa ve size davranışı doğal haliyse eğer bence de bu ilişkiyi gözden geçirmelisiniz..
İnsanların sevgisini ifade ediş şekilleri çok farklıdır ancak, karşımızdakinin de sevgi dilini bilmeliyiz...
Bununla ilgili, "beş sevgi dili" isimli kitabı okumanızı öneriyorum. Farkındalığınızı arttıracaktır... Tabii nişanlınıza da okutmalısınız...

Mesela, biz sevgimizi hediye alarak gösteririz, maddi olarak bir şeyler veririz vs. ama karşımızdaki sevildiğini o şekilde hissetmiyordur.
"seviyorum seni" demek ona bütün hediyelerden daha büyük mutluluk verebilir...

Eğer bu sorunu aşmadan evlenirseniz, çok üzülebilirsiniz.. Allah yardımcınız olsun..

Aşk sevmek sizin için önemlisiyle bu kişi ile mutlu olamazsınız..Sarılmaktan,dokunmaktan,görmekten mutlu olduğunu dile getirmeyen biri ile çok zor ya,öyle hayat mı geçer..aşk biter demesi yanlış,aşk bitmez,bitiyor dedikleri kimyası,aşkın yerini sevgi alır ama aşkla sevmek başka insanlığını sevmek başka.ve birini seviyorsanız o heyecan hep kalır içinizde bir yerlerde,onunla olmak her zaman zevklidir,bazen üzse de aşk güzel :16::16::16:..mutlu değilsen yoluna bak canım,eksik, yavan,mutsuz yaşamandan iyidir..

Son düzenleme:
Öncelikle nişanlınıza sormanız gereken, sizin bilmediğiniz bir sorunu olup olmadığı...
Belki kafasına taktığı bir problem vardır ve bu genel hayatına yansıyordur.
Bu maddi sorun olabilir, işle ilgili sorunu olabilir... ne bileyim evliliği düşünüp sorumluluğundan korkuyor olabilir... her şey olabilir..

Bu tür bir sorun yoksa ve size davranışı doğal haliyse eğer bence de bu ilişkiyi gözden geçirmelisiniz..
İnsanların sevgisini ifade ediş şekilleri çok farklıdır ancak, karşımızdakinin de sevgi dilini bilmeliyiz...
Bununla ilgili, "beş sevgi dili" isimli kitabı okumanızı öneriyorum. Farkındalığınızı arttıracaktır... Tabii nişanlınıza da okutmalısınız...

Mesela, biz sevgimizi hediye alarak gösteririz, maddi olarak bir şeyler veririz vs. ama karşımızdaki sevildiğini o şekilde hissetmiyordur.
"seviyorum seni" demek ona bütün hediyelerden daha büyük mutluluk verebilir...

Eğer bu sorunu aşmadan evlenirseniz, çok üzülebilirsiniz.. Allah yardımcınız olsun..

evlilikle ilgili sorumluluk korkusu olduğunu düşünmüyorum,bizim düğünümüz kasım ayında ama o düğün tarihini daha erken bir tarihe almak istiyor.Dün akşam ayrılmak istediğimi bir kere daha dile getirdim,kabul etmedi,olmaz öyle şey dedi,ses tonundan anladığım kadarıyla da baya üzüldü.Hiçbirşey senin düşündüğün gibi değil,boş yere kendini üzüyorsun dedi.ama hiç bir icraat yok ortada..bu arada dediğiniz kitaba da bakıyım..:126:

Son düzenleme:
Aşk sevmek sizin için önemlisiyle bu kişi ile mutlu olamazsınız..Sarılmaktan,dokunmaktan,görmekten mutlu olduğunu dile getirmeyen biri ile çok zor ya,öyle hayat mı geçer..aşk biter demesi yanlış,aşk bitmez,bitiyor dedikleri kimyası,aşkın yerini sevgi alır ama aşkla sevmek başka insanlığını sevmek başka.ve birini seviyorsanız o heyecan hep kalır içinizde bir yerlerde,onunla olmak her zaman zevklidir,bazen üzse de aşk güzel :16::16::16:..mutlu değilsen yoluna bak canım,eksik, yavan,mutsuz yaşamandan iyidir..

evet bende bu şekilde dile getirdim,aynısını söyledim..bana dediği ben dile getirmekten çok hareketlerimle göstermeyi tercih ederim, dedi. bazen gerçekten çözemiyorum,bir yerde tıkanıp kalıyorum..

Son düzenleme:
evet bende bu şekilde dile getirdim,aynısını söyledim..bana dediği ben dile getirmekten çok hareketlerimle göstermeyi tercih ederim, dedi. bazen gerçekten çözemiyorum,bir yerde tıkanıp kalıyorum..

Bu biraz bahane gibi geldi..eğer gerçekten hareketleri ile göstermiş olsa, o zaman sen bunu sorun etmezdin değil mi?

Son düzenleme:
Back
X