• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba cokmu abartiyorum yardim

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kizlar bi sorunum var kocam benden yiyecek konusundan biseyleri isterken ayri tabaklarda istiyor mesela bu aksam kendisi mutfaga gitti bana ve kendisi nar hazirladi ve ayri ayri tabaklarda getirdi ve biz 1.5" yillik evliyiz bende neden ayri tabaklarda getiriliyor bu duruma kizdim..sizce haksiz miyim kari kocayiz bi meyveyi bile ayni tabakta yiyemeyecek miyiz yemekleri zaten ayri dolduruyorum....

Slm kizlar bi sorunum var kocam benden yiyecek konusundan biseyleri isterken ayri tabaklarda istiyor mesela bu aksam kendisi mutfaga gitti bana ve kendisi nar hazirladi ve ayri ayri tabaklarda getirdi ve biz 1.5" yillik evliyiz bende neden ayri tabaklarda getiriliyor bu duruma kizdim..sizce haksiz miyim kari kocayiz bi meyveyi bile ayni tabakta yiyemeyecek miyiz yemekleri zaten ayri dolduruyorum....
Aynı tabakta yemek nedir ya w yiyin işte rahat rahat takacak konumu bulamadınız

Ortaya mandalina muz portakal doldursa neyse de ayıklanmış narın tabiki ayrı tabaklarda yenmesi daha doğru. Kaşık kullanıyorsunuz sonuçta.Dert aramayın kendinize.

Dert aramayin kendinize bu nedir ya:)

• Beğen
Reactions: KV_
Bizde ayrı tabaklardan çekirdek yiyoruz şimdi :KK53:
Mühim olan huzurla ağız tadıyla paylaşmak

Yan yana film izleseniz, cips veya patlamış mısır yiyecek olsanız, aynı kasede getirilebilir de meyve dahil diğer her şey ayrı tabakta olur zaten. Nar bir de dökmeye müsait bir meyve, kesin ayrı tabakta olmalı.

Hazirlayip getiren bi kocayi el ustunde tut:) benimki degil getirmeyi ac kalir kendi yemez üsengeclikten kaldi ki hazirlamak;) naz yapiyorsanda asiri ya kacma:)

Dertsiz başa dert valla.. normali ve olmasi gereken bu. Hatta hamilesiniz mumkunse özellikle mikrop kapmamaya ve strese girmemeye çalışın

Dertsiz başa dert valla.. normali ve olmasi gereken bu. Hatta hamilesiniz mumkunse özellikle mikrop kapmamaya ve strese girmemeye çalışın

Insanın eşide olsa hijyen şart, aynı tabaktan yemek yemek, aynı yastıkta yatmak devri geçti.

Bu dert mi oldu gerçekten hamilelikten galiba
Bende nar hazırlarım eşime ikimize ayrı tabakta bunda ne var
Çok istiyorsanız aynı tabakta yemek bi günde siz hazırlayın mandalina elma vs aynıbtabağa yiyin beraber

kaşıkla yenecek her turlu yıyecegı ayrı tabaklarda getırırım bende...başka turlusunu içim almaz esımde olsa....

:) Allah iyiliğinizi versin başka dert mi bulamadınız.Nar tabiki ayrı tabakta yenir inşallah eşinize de böyle dememişsinizdir.Yeni mi evlisiniz siz yoksa 1 veya 2 yıllık :)

Back
X