Acaba ?dedim ama deil ya... Karmak duygular iindeyim

durguney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
30
0
86
Diyarbakır
slm
ben yaklaşık iki senelik evliyim. Evlenmeden önceki erkek arkadaşım aynı zamanda komşumuzun oğlu nişanlanmış.Ben başka şehirde oturuyorum ailemin yanına geldim onu görmemek mümkün değil tabi. Dün annesiyle sohbet esnasında emini niaşnladık diyince içimden bişiler kopuverdi. tamam evliyim ben ama ben emini çok sevmiştim. tam 2 sene birbirimize açılmadık askere gitti giderken arabadan bana bakışı vardı gözleri mıh gibi kalbime çakılmıştı. onu bekledim 15 ay gelecek bana açılacak ve evleneceğiz diye. o zamanlar o kadar ciddi bi o kadar efendi bi o kadar masum yani anlatamam aşıktım oda beni seviyordu ama açılmadık o benden bekledi belki ben ondan. o askerdeyken hergün annesinin yanına gider ondan haber almak için neler çekerdim. hatırlıyorumda izne geleceğini duyduğumda bayılacaktım heycandan ona özlemim ona aşkım katlanıyordu durmadan. askerden geldi en sonunda beklediğim olmuştu bana imalı bakışlar, ablasından gizlice aldığı numarama gönderdiği mesajlara bırakmıştı. dünyada benden mutlusu yoktu artık o benim diyordum. hasret sona eriyordu. Artık gizlice buluşur olmuştuk. ben evlenme planları yaparken onun planları başkaymış. beyefendi hiç evlenmeyi düşünmüyormuş sadece onun kız arkadaşı olarak kalmalıymışım. kısacası gönlünü eğlendirecekmişim. onu o zaman sildim. benim senelerce içimde büyüttüğüm kişi ufacık kalmıştı. benim ona büyüttüğüm aşkın tarifi yoktu. mahvoldum. yıkıldım. sırf ona inat olsun die hatta onu görmemek için başka şehirden olan şimdiki eşimle evlendim. şimdiki eşim üniersiteden erkek arkadaşımdı ama ayrı şehirlerde olunca kopmuştuk yani ilişkimiz yoktu. ama dedim ya sırf emine inat eski erkek arkadaşıma döndüm ve onunla evlendim. eminden kurtuldum.
düşünün evlenmeyi hiç düşünmeyen emin evlenecek en acısı benim canımı sıkan bugün nişanlısıyla tanıştım ve biraz önce nişanlısını ve ailesini uğurladı ağzı kulaklarındaydı. acaba ben emini hala seviyormuyum diye içim içimi yiyordu düşündümde şuna eminim ben emini değil içimde büyüttüğüm aşkın hatrına üzlüyorum. mutlu olsun ne diyim :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
"şuna eminim ben emini değil içimde büyüttüğüm aşkın hatrına üzlüyorum"

sen zaten neyin ne olduğunun farkındasın..o zaman için evlenmeyi düşünmüyor olabilir bu doğal,hiç evlenmeyecek diye bir kaide yok ki. değişmeyen aynı kalan ne varki..
gelmiş ve geçmiş... sende anıları bi ziyarette bulunmuşsun hepsi bu.

canım herkes hakettiğini bulurmuş. eşin ile mutlu isen sorun yok bence. niye bu saatte buna kafa yoruyorsunki canım. eşine yazık :teselli:

Son düzenleme:
çok haklısın eşimi seviyorum mutluyumda kendimi neden sıkıyorum beni aptal yerine koydu ya sanırım o canımı sıkan şey amannnnnnnnnnnnnnnnn ben kocamı seviyorummmmmmmmmmm daha üç hafta annemlerdeyim şimdiden özledim canım kocamı :)
işte bu canım olay bitmiştir :)))
sen de dediğin gibi sewmekten diilde bırazda yedırememek war bence ortada hanı senle ewlemek istemeyınce başkasıyla ewlendıgını görüğnce sınır olmak war ortada hayırlısı buymus onla ewlenseydın belkide mutlu olamayacaktın allah eşinle sana mutlu huzurlu uzun yıllar wersın ınsallah ....

senin içini kıpırdatan, bilinmezliğin cezbediciliği..
yeşertip beslediğin hislerini sevmişsin, hislerini yaşamayı sevmişsin
kök salmışken de hislerin , kopartılmasının şaşkınlığında alıklaşmışsın..
haklısın..

ama ne hissettiğini tanımlamaya çalışma..
boşver..
öyle , aklına geldiğinde gelsin..yaşa..geç..
yaşamazsan yaşamak istersin..

çok haklısın eşimi seviyorum mutluyumda kendimi neden sıkıyorum beni aptal yerine koydu ya sanırım o canımı sıkan şey amannnnnnnnnnnnnnnnn ben kocamı seviyorummmmmmmmmmm daha üç hafta annemlerdeyim şimdiden özledim canım kocamı :)

hah. işte budur. bak özlemişsinden kocanı. boşver.
demekki emin seni evlenecek kadar sevememiş. o kızı evlenecek kadar sevmiş. olur böyle şeyler. herkesin bir ruh eşi vardır. onunda oymuş demek
şu son cümleyi yazmasaydın, hem kendine hemde ,kocana yazık etmişsin ,diyecektim. bilhassa da kocana.
sevmeden ,sırf inat ve unutmak uğruna evlenerek. yalnız çok şanslısın ki sevmişsin kocanı.
ya sevmeseydin.:delphin:
işte o zaman ne olacaktı...
2 hayatıda mahvedecektin.
onda gerçekten hatalısın......

yasak olan tatlı gelir
birazda hırs yaparız anlamadan
boşver gitsin ne kendini üz nede sonra düşündüklerin için vicdan azabı çek

sen eskiler aklına geldigi için etkilenmişin sadece
bence o eskide kalmıs ve o hissettiklerin o günleri gözünün önünde canlandırıp kızdıgın için
herkes kendi yolunu cizmiş ve kendine bir hayat kurmus her ikinizde ayrı ayrı mutlu olun a.s.

yuvanı kocanı düşün hayatım geçmişe bir saniye bile takılma kimseye geçmişten hayır gelmemiş (banada =)) zaten senin için hayırlı olsaydı o zaman olurdu sevgiler hayatım

oh olmus sana işte!
ister kız ister üzül. emine inat diye sen git evlen. olacak işmi yahuuu. türk filmimi cekiyorsun sen.
eşinede ayıp. hala azında emin emin. o eski sevgilisine inat seninle evlenmiş olsaydı?? ve böyle bir sitede onun için üzüldüğünü yazsaydı?
cok bencil su insanlar ya. yapboz tahtası gibi görüyorlar sanırım hayatı.
:kızgın:

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış,adı üstünde eski, eskide kalmıştır,olacak olsa zaten eski olmazdı, şu anki eşin olurdu.daha yeni evlisin çoluğa çocuğa karışınca bu düşüncelerin geçer.böyle şeyler düşünüp beynini bulandırma bence.eminin umrunda bile değildir kesin.kendi kendini üzme.

slm
ben yaklaşık iki senelik evliyim. Evlenmeden önceki erkek arkadaşım aynı zamanda komşumuzun oğlu nişanlanmış.Ben başka şehirde oturuyorum ailemin yanına geldim onu görmemek mümkün değil tabi. Dün annesiyle sohbet esnasında emini niaşnladık diyince içimden bişiler kopuverdi. tamam evliyim ben ama ben emini çok sevmiştim. tam 2 sene birbirimize açılmadık askere gitti giderken arabadan bana bakışı vardı gözleri mıh gibi kalbime çakılmıştı. onu bekledim 15 ay gelecek bana açılacak ve evleneceğiz diye. o zamanlar o kadar ciddi bi o kadar efendi bi o kadar masum yani anlatamam aşıktım oda beni seviyordu ama açılmadık o benden bekledi belki ben ondan. o askerdeyken hergün annesinin yanına gider ondan haber almak için neler çekerdim. hatırlıyorumda izne geleceğini duyduğumda bayılacaktım heycandan ona özlemim ona aşkım katlanıyordu durmadan. askerden geldi en sonunda beklediğim olmuştu bana imalı bakışlar, ablasından gizlice aldığı numarama gönderdiği mesajlara bırakmıştı. dünyada benden mutlusu yoktu artık o benim diyordum. hasret sona eriyordu. Artık gizlice buluşur olmuştuk. ben evlenme planları yaparken onun planları başkaymış. beyefendi hiç evlenmeyi düşünmüyormuş sadece onun kız arkadaşı olarak kalmalıymışım. kısacası gönlünü eğlendirecekmişim. onu o zaman sildim. benim senelerce içimde büyüttüğüm kişi ufacık kalmıştı. benim ona büyüttüğüm aşkın tarifi yoktu. mahvoldum. yıkıldım. sırf ona inat olsun die hatta onu görmemek için başka şehirden olan şimdiki eşimle evlendim. şimdiki eşim üniersiteden erkek arkadaşımdı ama ayrı şehirlerde olunca kopmuştuk yani ilişkimiz yoktu. ama dedim ya sırf emine inat eski erkek arkadaşıma döndüm ve onunla evlendim. eminden kurtuldum.
düşünün evlenmeyi hiç düşünmeyen emin evlenecek en acısı benim canımı sıkan bugün nişanlısıyla tanıştım ve biraz önce nişanlısını ve ailesini uğurladı ağzı kulaklarındaydı. acaba ben emini hala seviyormuyum diye içim içimi yiyordu düşündümde şuna eminim ben emini değil içimde büyüttüğüm aşkın hatrına üzlüyorum. mutlu olsun ne diyim :a015:

beni yanlış anlama ama bana evliyken bunları düşünmen biraz saçma geldi.yani herşey yaşanmış ve bitmiş.artık düşünüp kendini üzmenin yada diğer kızı görüpte sinir olmanın bi anlamı yok.herkes evlenmeden önce bişeyler yaşadı ve bitti.şimdi sen evliliğine kocana sahip çık.bırak eminde ne hali varsa görsün sanane

Zamanında senle evliliği düşünmemiş olması, ama şimdi evliliği düşünmesi seni inciten asıl konu..

Ama demek ki fikirleri değişmiş belki de zamanı gelmiş evliliği düşünür olmuş..

Sadece eski bir hayalkırıklığını yeniden hatırlamışsın sen o kadar..

Kendine kızma ama bu olayı da fazla düşünüp kafanda büyütme..

Senin artık mutlu bir yuvan var, geçmiş geçmişte kalır..

herhalde,insan çok fazla sevdiği kişiyi
birden gönlünden silemez,belki de hiç silemez,
önemli olan tutku haline getirmemek,
siz şuan evlisiniz,mutlusunuz,o şimdi size
aşkını ilan etse boşan benimle evlen dese gidermisiniz,
tabiki hayırdır cevabınız...
o zaman size ona da mutluluklar dilemek kalıyor...
sevgiler...

Son düzenleme:
Back
X