slm
ben anlatamadım sanırım yada sen tüm yazılanları tam okumadın. emine karşı üç senelik bir sevgi yani aşk büyüttüm ben üç senenin sonunda ben asla kimseyle evlenmeyeceğim ve senden sadece cinsel anlamda bişiler bekliyorum dediği zaman o anda benim için o bitti zaten sonrada aradan belli zaman geçti eski erkek arkadaşım beni tekrar aradı görüşmeye başladık yani ilişkimiz üç dört sene sonra tekrar başladı zaten eşim üniversiteden sevgilimdi. ayrı memleket olunca koptuk. eşimle evlendim ve bir oğlumuz oldu. ben memelekete tatile gelince eminin annesiyle konuşurken eminide nişanladık dedi tesadüfen o akşam nişanlısı ve ailesi yemeğe davetliymiş onlar geldi beni tanıştırdılar. sen daha önceden ayrıldığın sevdiğin insanı eşiyle görsen ne hissedersin üstelik asla evlenmeyeceğim ben diyen. ya beni kandırsa benle birlikte olsaydı ben ne yapardım diye düşündüm. emine sinir oldum belki kısakndım. karma karışık şeyler hissettim o gece ve paylaşmak istedim sağolsun benimle yazışan sıkıntımı paylaşan arkadaşlar bana destek oldu. sabah kalktığımda ne kadar saçma olduğunu düşündüm. herkesin hayatında bunlar yaşanır ki benim eşim emini biliyor onada anlattım telefonla allah mesut etsin onuda hayatım dedi. bende özür diledim ondan. böyle saçma sapan şeyler düşündüğüm için. eşiminde üniversiteden sonra ilişkisi olmuş ve ayrılmış bende onu biliyorum ve saygı duyuyorum. benimkisi sadece o günkü duygularımı kontrol edememem çünkü ben o insanı sevmiştim kısaca o haketmedi. şimdi hakeden insanla beraberim mutluyum eşimide çok seviyorum. yani ben ne kadar tekrar etsem anlatılmaz yaşanır. tekrar selamlar herkese ve teşekkürler