• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba demeden edemedim

orjinal mi?

• evet

OY: 1 50,0%
  • hayır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
merhaba kızlar nerden başlasam bilemedim ben internetten parfüm aldım
ama şu üretim tarihini teyit ettiğimiz kodu bir türlü bulamadım seri nosu barkod nosu filan va ama o kod yok parfüm bileğimde 3.5 saat önce sıktım hala duruyor ama kodun olmaması acaba mı dedirtti bana
şimdi sizden 2 ricam var birincisi elinde roberto cavalli kullannalar rica etsem resimlere göz atıp fikir üretebilirler mi?
bir diğeri ise hani emin olabilmek için gidip tekin acar veya boynere filan soruyorsunuz ya
onu ne şekilde söylüyorsunuz yani ben netten parfüm aldım şuna bi bakar mısınız desem adam bana demezmi netten almışsın ben den mi aldın diye. tekra tekrar bakıyorum sahte parfüm ben sahteyim diye bağırır bunda öyle bir şey yok şişesi çok şık lütfen yardımlarınızı bekliyorum
birde son olarak belkı ben bakamamısımdır koda onada bı dıkat edersenız sevınırım

10015170_640387996073507_5057301882893983490_n.webp 10291110_640388466073460_4781086609722722754_n.webp 10441197_640387916073515_6070075226420325590_n.webp 10626634_640388319406808_2489325800912665943_n.webp 10635698_640387886073518_8411669799390448669_n.webp 10701944_640388396073467_4838201749252239507_n.webp

netten alışveriş bana göre riskli çünkü alıcagım şeye dokunmalıyım görmeliyim.içim rahat etmelio yüzden sizin sıkıntınız anlıyorum..netten aldım demeyin hediye geldi acaba orjinalmı diye sorun

netten alışveriş bana göre riskli çünkü alıcagım şeye dokunmalıyım görmeliyim.içim rahat etmelio yüzden sizin sıkıntınız anlıyorum..netten aldım demeyin hediye geldi acaba orjinalmı diye sorun
evet benimde aklıma ilk olarak o soru geldi peki nasıl anlarlar orjinalliğini
bide biz alışmışız ya bişeye ederinden fazla para vermeye kampanyalı alınca acaba demeden edemiyor insan
ama şişesi rengi kokusu güzel sadece kodu canımı sıktı:KK33:

merhaba kızlar nerden başlasam bilemedim ben internetten parfüm aldım
ama şu üretim tarihini teyit ettiğimiz kodu bir türlü bulamadım seri nosu barkod nosu filan va ama o kod yok parfüm bileğimde 3.5 saat önce sıktım hala duruyor ama kodun olmaması acaba mı dedirtti bana
şimdi sizden 2 ricam var birincisi elinde roberto cavalli kullannalar rica etsem resimlere göz atıp fikir üretebilirler mi?
bir diğeri ise hani emin olabilmek için gidip tekin acar veya boynere filan soruyorsunuz ya
onu ne şekilde söylüyorsunuz yani ben netten parfüm aldım şuna bi bakar mısınız desem adam bana demezmi netten almışsın ben den mi aldın diye. tekra tekrar bakıyorum sahte parfüm ben sahteyim diye bağırır bunda öyle bir şey yok şişesi çok şık lütfen yardımlarınızı bekliyorum
birde son olarak belkı ben bakamamısımdır koda onada bı dıkat edersenız sevınırım

Eki Görüntüle 1264905 Eki Görüntüle 1264906 Eki Görüntüle 1264907 Eki Görüntüle 1264908 Eki Görüntüle 1264909 Eki Görüntüle 1264910
Çok net seçemiyorum burdan ama 75002 olan olabilir belki.Şişenin altında yazıyor olması gerek.

Çok net seçemiyorum burdan ama 75002 olan olabilir belki.Şişenin altında yazıyor olması gerek.
yok tatlım o değil baktım çıkmadı

Canım icinde ki sıvının rengi baya koyu sanırım orjinal degil
canım koyu değil o kadaf resimde öyle çıkmış açık sarı rengi :)
başka bi forumdada ilk fıslamalar boş gelirse diye bişeyler okumuştum bu boş geldi gerçi

mizudaki parfümler genelde orjinal oluyor çevremde de bu siteden alışveriş yapanlar var çakma olduğunu sanmıyorum.

mizudaki parfümler genelde orjinal oluyor çevremde de bu siteden alışveriş yapanlar var çakma olduğunu sanmıyorum.
evet tatlım ya bende hem burda hemde nette araştırıpta aldım halbuki
dediğim gibi kafama takılan kod olayı kimbilir belkide her parfümde kod yoktur
ben wish aldım ondada kod yok hemde mağazadan almıştım

evet tatlım ya bende hem burda hemde nette araştırıpta aldım halbuki
dediğim gibi kafama takılan kod olayı kimbilir belkide her parfümde kod yoktur
ben wish aldım ondada kod yok hemde mağazadan almıştım

aynen öyle her parfümde kod bulunmuyor. bence kuşkun olmasın,, kokusu ve kalıcılığı mağazadakinin aynısıysa zaten için hepten rahat olsun :)

Bence mağazada diğer şişelerle kıyaslarsanız anlaşılır, onlarda kod var mı, rengi şekli nasıl diye. Ben de netten bebeğime şampuan almıştım baya para harcayıp, kod yoktu çöpe atmıştım :( Nete ben de güvenemiyorum nedense

aynen öyle her parfümde kod bulunmuyor. bence kuşkun olmasın,, kokusu ve kalıcılığı mağazadakinin aynısıysa zaten için hepten rahat olsun :)
evet haklısın cnm saat 12 de bi fıs sıktım hala bakıyorum bileğimde kokusu sahte olsa yarım saatte uçardı öyle değilmi

Bence mağazada diğer şişelerle kıyaslarsanız anlaşılır, onlarda kod var mı, rengi şekli nasıl diye. Ben de netten bebeğime şampuan almıştım baya para harcayıp, kod yoktu çöpe atmıştım :KK43: Nete ben de güvenemiyorum nedense
aa evet buda güzel bir fikir kutusuna bakarım dimi acaba testerlerde kod varmıdır*

orjinalinde kod bulunuyorsa testerında da vardır o da orjinal parfümün deneme amaçlı kullanılanı sonucta :)
tamam cnm çok teşekkür ederim yarın çıkıp kontrol edicem testerını bıde magaza gorevlısıne rıca ederım bır baksınlar

ben birkere o siteden aldım ciddide para verdim 260 tl bir parfüme ..neyse herzaman bildiğim parfüm geldi şişe vs güzel ama koku yarım saate yok oluyor.aradım yolladım kontrol ettiler evet gemide karışmış olabilir haklısınız koku hiç kalmıyor vs dendi.Yani ilgilenip paramı iade ettiler ancak ben anlamasaydım yada itiraz etmeseydim öylece kalacaktı içinizde soru varsa direkt orayı arayıp teyit ettirin bakalım numara hangisi vs diye.Ama kokusu kalıcı ve bildiğiniz koku ise sorun yoktur bence.

ben birkere o siteden aldım ciddide para verdim 260 tl bir parfüme ..neyse herzaman bildiğim parfüm geldi şişe vs güzel ama koku yarım saate yok oluyor.aradım yolladım kontrol ettiler evet gemide karışmış olabilir haklısınız koku hiç kalmıyor vs dendi.Yani ilgilenip paramı iade ettiler ancak ben anlamasaydım yada itiraz etmeseydim öylece kalacaktı içinizde soru varsa direkt orayı arayıp teyit ettirin bakalım numara hangisi vs diye.Ama kokusu kalıcı ve bildiğiniz koku ise sorun yoktur bence.
sorunsuz iade edebilmene sevindim cnm
ben yarını bekliyim diyorum avmden bakayım onlardada kod yoktur belki
çünkü koku bu saat oldu hala bileğimde netteki resimlerle bendeki şeşeyi kutuyuda karşılaştırıyorum birebir aynı sanırım bnm hüsnükuruntum

Back
X