- 12 Kasım 2014
- 494
- 197
Kizlar daha önce acmis oldugum bir konuda kiz arkadaslarimla ilgili sizden yorum almistim. Kisaca özetlersem, ikisi aralarinda bana duyurarak planlar yapip beni davet etmediler misafir gittigimde onlara. Yani bana karsi ikili oldular. Hal ve tavirlari hosuma gitmedi, dislanmis hissettim zaten öyle de davrandilar. Ben de o zamandan beridir arama mesafe koydum. Ama bir tanesi hem benimle konusmadigi gibi evime gelmek bile istedi, misafire hayir denmez agirladim ama bana karsi degisik davraniyorlar bu cok belli. Br zaman sonra beni yapacaklari partiye davet etti bir tanesi, babyshower a. Benim icin yapmamislardi, simdi benden sonra hamile kaldi digeri onun icin yapiliyor. Kibarca isimin oldugunu söyledim tesekkür ettim. Anlamadigim hem öyle hem böyle durumlari. Davet ettigim zaman gelmezler, Mesaj atarim karsilik bile vermedi digeri bu yüzden mesafe koydum zaten. Ama böyle seylerde islerine gelince de cagiriyorlar. Yani ben tavrimi belli ettigim halde neden böyle yapiyorlar? Iyi niyetli oldugunu düsünmek isterim ama öyle degil. Dedigim gibi ikili oynuyorlar, acikcasi kiskanclik da var, esim de böyle düsünüyor. Bunu cok yazmak istemiyorum hos degil. Cünkü dile getirince ben kendimi beyenmisgibi gözükmek istemiyorum. Acikcasi iyi niyetli hos bir bayanim, onlar da hoslar ama kilolari benim iki katim. Esim bu yüzden bana karsi böyle davrandiklarini söylüyor. Ama benim de duygularimla oynamaya basladilar mesafe koydukca. Ne ispat etmek istiyorlar anlamiyorum. Hem cagirmazlar hem cagirirlar. Hem karsilik vermezler, hem böyle birsey yaparlar. Gitmemek le iyi mi ediyorum sizce. Uzun oldu hakkinizi helal edin.