Kimyasal gebelik olabilir ama çok fazla ise veya ağrın çok işe bir acile git istersen. Ama bana kimyasal gebelik gibi geldi adet tarihin de yakınLütfen bilgisi olan yazabilirmi ağustosun 7'sinde adet olmuştum ayın 20'sinde de eşimle ilişkimiz olmuştu ayın 26'sında da lekelenmeler başladı ayın 4'üne kadar devam etti ayın 5inde kanama oldu hala devam ediyor parçalar halinde sizce düşük yapıyor olabilir miyim lütfen yardım edebilir misiniz
Çok teşekkür ederim canm hiç doktora gitmedim bugün 8 günüm hala kanamam var bugün test yaptım ikinci çizgiyi de gördüm acaba hamileysem bebek hala duruyor mu ama yarın kesinlikle acile gideceğimKimyasal gebelik olabilir ama çok fazla ise veya ağrın çok işe bir acile git istersen. Ama bana kimyasal gebelik gibi geldi adet tarihin de yakın
Bu kadar uzun sürmez normalde eğer hamileysen düşük önleyici ilaç vs de verilebilir ya da başka bir sorun olabilir bence bugün git canım 8. Günüm diyorsunÇok teşekkür ederim canm hiç doktora gitmedim bugün 8 günüm hala kanamam var bugün test yaptım ikinci çizgiyi de gördüm acaba hamileysem bebek hala duruyor mu ama yarın kesinlikle acile gideceğim
Hem silik cizgi goruyorsunuz hemde 8 gundur kanamaniz var ve acile yarin gitmeyi dusunuyorsunuz? Bebek varsa bile suan tutunanayip düsuyor bir an once acile gidin benceÇok teşekkür ederim canm hiç doktora gitmedim bugün 8 günüm hala kanamam var bugün test yaptım ikinci çizgiyi de gördüm acaba hamileysem bebek hala duruyor mu ama yarın kesinlikle acile gideceğim
İnşallah canm ben adet oldum diye düşündüğüm için gitmedim bugünde bitmem lazımdı baktım tekrar kanamam olmuş gidecem inşallah hakimizda hayırlısı nediyin korkuyrm gitmeyeHem silik cizgi goruyorsunuz hemde 8 gundur kanamaniz var ve acile yarin gitmeyi dusunuyorsunuz? Bebek varsa bile suan tutunanayip düsuyor bir an once acile gidin bence
Bu kadar uzun sürmez normalde eğer hamileysen düşük önleyici ilaç vs de verilebilir ya da başka bir sorun olabilir bence bugün git canım 8. Günüm diyor
Bugün gittim doktora önce kese görünmüyor sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi sonra sonuç çıktı 29 gebeliğin çok basindasin 3 gün sonra kan tekrarı yap kanamanartarsa gel dedi inşallah varsa eğer sağlıklı bir gebelik olur Rabbim isteyen herkeze versin inşallahHem silik cizgi goruyorsunuz hemde 8 gundur kanamaniz var ve acile yarin gitmeyi dusunuyorsunuz? Bebek varsa bile suan tutunanayip düsuyor bir an once acile gidin bence
2-3 gun sonra tekrar kan verin deger artisa geciyorsa cok basindasinizdir dusuyorsa sagliksiz gebelik diyecektir doktorunuz. Hayirlisi olsun hakkinizdaBugün gittim doktora önce kese görünmüyor sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi sonra sonuç çıktı 29 gebeliğin çok basindasin 3 gün sonra kan tekrarı yap kanamanartarsa gel dedi inşallah varsa eğer sağlıklı bir gebelik olur Rabbim isteyen herkeze versin inşallah
Düzenli bir artış olursa sağlıklı gebeliktir dediği gibi kanama artarsa veya düzenli artis olmazsa sağlıksız gebeliktir.Bugün gittim doktora önce kese görünmüyor sağlıksız gebelik gibi duruyor dedi sonra sonuç çıktı 29 gebeliğin çok basindasin 3 gün sonra kan tekrarı yap kanamanartarsa gel dedi inşallah varsa eğer sağlıklı bir gebelik olur Rabbim isteyen herkeze versin inşallah
İnşallah düzenli artar bir sefer kürtaj olmak zorunda kalmıştım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Rabbim herkesin isteğine göre versin inşallahDüzenli bir artış olursa sağlıklı gebeliktir dediği gibi kanama artarsa veya düzenli artis olmazsa sağlıksız gebeliktir.
Rabbim hayırlısını versin
İnşallah hayırlısı yaaaa2-3 gun sonra tekrar kan verin deger artisa geciyorsa cok basindasinizdir dusuyorsa sagliksiz gebelik diyecektir doktorunuz. Hayirlisi olsun hakkinizda
Hayırlısını versin rabbim canımİnşallah düzenli artar bir sefer kürtaj olmak zorunda kalmıştım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Rabbim herkesin isteğine göre versin inşallah
Amin inşallah canmHayırlısını versin rabbim canımzor seyler ama napalim böyle yazılmış yaşıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını kolaylıkla nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?