arkadaşlar çook mutsuzum içim acıyoo resmen nolur bana akıl verin benmi yanlış düşünüyorumm ... arada yanlış yokmu nolur fikirleirnize ihtiyacım var...
eşim çook önceden ben hayatında yokken çocukluk döneminde tanıdıgı bi ark. var bayan benimle yaşıt 24 eşimde 28 yaşinda bunlar önceden çokkk ii ark.mış... sonra evlendik bende o kişiyi 3 kere gördüm sonraa oda evlendii şimdi 2 yıllık evlii eşide içkiciymişş.. en son işytee eşim onunla tel. de görüşmüş haberim yokken eve davet etmiş neysee dedim tamam geldi neyse bizee bişiler hazırladık yedik felan neysee işte muhabbetler açıldıı onlar eskilerden açtıı tabi ben bilmiyom eskilerii pek iştee kadın dediki cüneyt hatırlıyomusun bizi usta başı sevgili sanıyodu manyak yhaa felan bölee bişid emdim .. sonraa huylardan açıldı konuu aaa bende öleyim felan aynı huylarıı taşıyoz felan neysee sonra benim ikzileirm var onlarla foto çekicekk sadeece cüneyte dioo gel şöle çekim sizi diyee... benii hiçç çagırmıyoo yanii.. neyse dedim yinee gitti neyse bu ... haftada bir eşim filizle görüştüm sana slm var diom omu aradı yok ben böle böle haftada bir bna bunu dioo ... sonraa geçtigimiz pazar benim okul ark. piknigim vardı en son oda geldii işteydii.. biras takıldıktan sonra almış teli eline geçmiş başka tarafa konuşuyoo yaına yaklaştım kapattıı geldi yanımaa filizin slm varr .. dedm omu aradı yok ben ....
içten içe düşündüm bende tanıyom madem konuşcan benden ayrı niye konuşuyon nerden çıktı konuşuyoon çoık yakın akr. deilkii hal hatır sorasın devamlı konuşcak ne buluynz..
nolur bana bişiler diyin napim ben... senağlamasenağlamasenağlama
akşam konuştum filize attıgım mesjı sordu dedm nasulsın deişdm deim devamlı selam yolluyon derdinmi var sorunmu fard iye sordum deidm .. eşime çagrı tmışş ddedim bana bişi atmıyoo begenmiyo bizi galiba dedim.. nedne bu sık sık konuşmalar deidm nedemk isitiyon dedii... ben sık konuşma diyorumdedim ogün piknikte nedne aradın dedim çagrı attı dedi geliomusnuz diye dedi ama bukadarını demiyosun bana dedim sadece slkmı var diosund eidm.. saçmalama dedii çıkıştıı o benim 10 yıllık kardeşim o sendne öncede vardı dedii..filizle kenbdini bir tutma dedii.. yhaa demek öle dedim ... annemle sen beni yedinzi bend eonunla dertleşiyom dedi bualrı dedi... ben de bi ark. bulim ozman dedim senin ne derdin var dedii deim annenle benim sıkıntım sana dert olmuş bizim sıkıntımız annenle olan sıkıntımzı bana dert olamaz mıd eidm .. ne dert olucak dedi... senin dert ark. vard edii melike yakın ark. şim .. en azından erkek deil dedim...
sonra kapandım odama agladım bikere bakmadıı bana annesii felan geldii aglıyodum hiiç ilgilenmedii gece hiçç uyumadım karar verdim gidicem diyee bi sayfa yazı yadım onaa giderken vericektimm eve bırakıcaktım... gece sonkez kollarında sonkes kokusunu alıyım diye koynuna girdim çocuklar yüüznden ayrı yatıyorus bebegin biri yanımda aytıyoo digeride beşikte eşimde büüyk oglumla yatıyo.. oda benii yanında sarılmış görünce döndüü başka tarafa bi üddet sonra sarıldııı ... sen bana haksılık ettind edii.. o dedim nasıld er ozamn sevgili sanıyolardı bzii cümledsini onu gelince sorarsın dedi m hale görüşcen yanii..
sabah olunca gittii gece kardeşime msj attım bize gel diye hazırlandım ... gidicektimm kaynanam bırakadı eşimi aramış oda beni aradı sen ansıl gidersin diyee kime sordun diye sormam gerekmiyo dedims en soruyomusun dedim yaptıklarını... zaten birsürü sıkıntım var dedii ii yhaa dedim onlarıda flizi ara derdini anlat dedim.. ii nere gidiosan git dedi...
sonra kaynanamı aramışş kınuş onunla herşeyii yanlış anlıyo demişş.. böle yanii napcagımı şaştım ... kardeşimde şimdi annemlre söler kesin napcam bilmiom..
akşam konuştum filize attıgım mesjı sordu dedm nasulsın deişdm deim devamlı selam yolluyon derdinmi var sorunmu fard iye sordum deidm .. eşime çagrı tmışş ddedim bana bişi atmıyoo begenmiyo bizi galiba dedim.. nedne bu sık sık konuşmalar deidm nedemk isitiyon dedii... ben sık konuşma diyorumdedim ogün piknikte nedne aradın dedim çagrı attı dedi geliomusnuz diye dedi ama bukadarını demiyosun bana dedim sadece slkmı var diosund eidm.. saçmalama dedii çıkıştıı o benim 10 yıllık kardeşim o sendne öncede vardı dedii..filizle kenbdini bir tutma dedii.. yhaa demek öle dedim ... annemle sen beni yedinzi bend eonunla dertleşiyom dedi bualrı dedi... ben de bi ark. bulim ozman dedim senin ne derdin var dedii deim annenle benim sıkıntım sana dert olmuş bizim sıkıntımız annenle olan sıkıntımzı bana dert olamaz mıd eidm .. ne dert olucak dedi... senin dert ark. vard edii melike yakın ark. şim .. en azından erkek deil dedim...
sonra kapandım odama agladım bikere bakmadıı bana annesii felan geldii aglıyodum hiiç ilgilenmedii gece hiçç uyumadım karar verdim gidicem diyee bi sayfa yazı yadım onaa giderken vericektimm eve bırakıcaktım... gece sonkez kollarında sonkes kokusunu alıyım diye koynuna girdim çocuklar yüüznden ayrı yatıyorus bebegin biri yanımda aytıyoo digeride beşikte eşimde büüyk oglumla yatıyo.. oda benii yanında sarılmış görünce döndüü başka tarafa bi üddet sonra sarıldııı ... sen bana haksılık ettind edii.. o dedim nasıld er ozamn sevgili sanıyolardı bzii cümledsini onu gelince sorarsın dedi m hale görüşcen yanii..
sabah olunca gittii gece kardeşime msj attım bize gel diye hazırlandım ... gidicektimm kaynanam bırakadı eşimi aramış oda beni aradı sen ansıl gidersin diyee kime sordun diye sormam gerekmiyo dedims en soruyomusun dedim yaptıklarını... zaten birsürü sıkıntım var dedii ii yhaa dedim onlarıda flizi ara derdini anlat dedim.. ii nere gidiosan git dedi...
sonra kaynanamı aramışş kınuş onunla herşeyii yanlış anlıyo demişş.. böle yanii napcagımı şaştım ... kardeşimde şimdi annemlre söler kesin napcam bilmiom..
Aynen benimde kafam karıştı dün okadar söyledik kararlı ol güçlü ol diye sen konuşmanızı sonuca erdirmeden hemen odaya kapanıp yine ağlamayı tercih etmişsin.Sonra koynuna girmişsin.Sonra sabah terk etmeye çalışmışsın.Ne yapmaya çalışıyorsun ben bile anlamadım eşin nasıl çözsün seni...
Sen eşini çoktan ilgisiz bırakmışsın ne olursa olsun ister 10 tane çocuğun olsun neden eşinden ayrı yatıyosun?Hem neden hemen ağlama moduna geçiyosun neden kararlı şekilde olayları sonuçlandırmıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?