Acaba gebelik varmıdır yada testler yanıltıyor mu

samnur03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
94
27
38
29
Merhaba arkadaşlar ben 18 haziranda gebelik testi yaptım idrar anında pozitif çıktı inanamadım 15 dk sonra birdaha test yaptım onda da hafif silik çıktı sonra başka marka test yaptım onda da çıktı sonra bir test daha yaptım negatif çıktı gittim kan verdim negatif başına böyle birley gelen varmı lütfen mesajlarınızo bekliyorum

Eklentiler

• IMG_8624.webp
    IMG_8624.webp
    65 KB · Görüntüleme: 386
  • IMG_8744.webp
    IMG_8744.webp
    17 KB · Görüntüleme: 316
  • IMG_8755.webp
    IMG_8755.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 308
  • IMG_8774.webp
    IMG_8774.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 361
Bende de silik çıkmıştı kanda da negatifti. Birkaç gün daha bekleyip kan verebilirsiniz regl olmazsa

Bende de silik çıkmıştı kanda da negatifti. Birkaç gün daha bekleyip kan verebilirsiniz regl olmazsa
Ama adet günüm 3 gün geçti zaten uygulamaya göre bana görede 5 gün geçti ona rağmen 2 gün önce yaptırdığım kan testi negatifti bugün ki idrar testim baya belirgin

Buda bugün yaptığım test anlam veremedim acaba kanda yükselir mi

Eklentiler

• IMG_8828.webp
    IMG_8828.webp
    138 KB · Görüntüleme: 350
Ozaman bir kaç gün daha bekleyip kan testini tekrar yaptırayım ben sizin başınıza böyle birley gelmişmiydi acaba

Merhaba arkadaşlar ben 18 haziranda gebelik testi yaptım idrar anında pozitif çıktı inanamadım 15 dk sonra birdaha test yaptım onda da hafif silik çıktı sonra başka marka test yaptım onda da çıktı sonra bir test daha yaptım negatif çıktı gittim kan verdim negatif başına böyle birley gelen varmı lütfen mesajlarınızo bekliyorum
canim sen kan testini bi kac gun sonra ve baska yerde tekrarla aynisi bende oldu idrar testleri pozitif cikiyordu kan negatifti bir hafta sonra baska yerde kan verdim ve pozitiftti testlerin baya baya pozitif senin bence hamilelik var

canim sen kan testini bi kac gun sonra ve baska yerde tekrarla aynisi bende oldu idrar testleri pozitif cikiyordu kan negatifti bir hafta sonra baska yerde kan verdim ve pozitiftti testlerin baya baya pozitif senin bence hamilelik var
Bi kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırıcam hala adette olmadım kasklarımda batma var sadece birde bel ağrısı hafif okadar başka bir beliryşm yok şuanlık İnşALLAH hamileyimdir🤲🏻

hamişsin 😍bendede kanda neqativdi

Back
X