Acaba gebelik varmıdır yada testler yanıltıyor mu

Maalesef biraz önce kan tahlili yaptırdım 0.19 çıktı gebelik yok 😔
ben kesinlikle hamile oldgunu dusunuyorum cunki aynisini yasadim tekrar idrar testi yap baklim cikiomu belkide kimysldi ama bi gebelik oldgu malum adet gorne kadr umut var zten kan testi herzmn dogru sonuc vermio malesef butun idrar testlerin bozuk olamaz

ben kesinlikle hamile oldgunu dusunuyorum cunki aynisini yasadim tekrar idrar testi yap baklim cikiomu belkide kimysldi ama bi gebelik oldgu malum adet gorne kadr umut var zten kan testi herzmn dogru sonuc vermio malesef butun idrar testlerin bozuk olamaz
Bende de adetten önce test yaptım negatifti bir gün adetim gecikti ihtimal var mıdır kimyasal geçirmiştim onda bir gün öncesinde belli olmuştu gebelik

Bende öyle olduğunu düşünüyordum ama kan tahlilinden sonra dedim ki demek ki hamile değilim

Merhaba herkese benim 2 kaybım oldu kalbi durdu kan pıhtılaşması var bu ayda denedik daha renglime 4 gün var 2 kaset testler pozitif ama silik kan verdim negatif şimdi yine başka kaset test aldım yine silik erkenden öğrenmem gerekiyor iğneye başlanıcak aynı durumu bir daha yaşamak istemiyorum :(

arkadaşlar birşey sorucam benim aşılama sonrası testim beta 11 sonra 9 a düştü kimyasal gebelik geçirdim ama hala adet olmadım cumartesi test yaptırmıştım 9 çıkmıştı kimysal gebelikte kanama mı olur adet stresten mi gecikti anlamdım

adetinden gecmişmi belki hamilesin kanda bazen gec cikiyo bende 6 haftalikken kan testimde hamile diyilsin dediler gereksiz iyneler falan yapildi bir hafta sonra hamile oldugumu oyrendim
Geçti geçti 8 gün oldu geçeli bakalım sabah bir test yapıcam

Maalesef test negatif gösteriyor şuan

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 103
Back
X