Acaba gerçekten önemseniyor muyum?

melisadegirmen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2015
4
0
34
Merhaba bayanlar.Sevgilimle 3 aydır çıkıyoruz gayet iyi bir ilişkimiz var.Aynı şehirlerdeyiz.Birbirimizi önceden tanıdığımız için huyumuzu suyumuzu biliyoruz birbirimizin.Ama şu aralar bir haller oldu.Önceden tartıştığımızda o gönlümü alırdı,çünkü genellikle suçlu o olurdu.Son bir aydır çoğu tartışma benim yüzümden çıkıyor,benim yüzümden çıkmasa bile gönlünü ben alıyorum dayanamayıp.Ama bugün yaptığıyla canıma tak etti artık.Sabahları mutlaka birbirimize fotoğraf atardık.Ama bugün atmadı.Günaydın mesajı atmış ama arkasından umursamaz ilgisiz tavırlara büründü.Bir şeyin mi var ne oldu diyorum.Hayır yok diyor.Bana mı öyle geliyor diyorum evet hayatım sana öyle geliyor gayet iyiyim falan diyor.Ama mesela dışarı çıkacağımı söylediğimde tamam konuşuruz sonra diyor.Özellikle bugün olan olaylar bunlar ve haliyle canımı sıktı.Gerçekten her şeyi kafama takan bir insan olduğum için çok takıldım buna.Nasııl davranmalıyım bilmiyorum bayanlar,desteğinize ihtiyacım var:KK1:

deveyi diken adamı ..... diye boşuna dememişler bu herkes için geçerli cinsiyet farketmiyor. Uzaklaşmayı deneyin bence biraz belki bi faydası olur

ya yok görüşmüyoruz bir süredir.önceden devamlı olarak görüşürdük.şimdi sınava hazırlanıyor,o yüzden buluşalım falan diye çok sıkmak istemiyorum.bu yöntemi geliştirdik:KK60:

Yanlis alintilamis olabilir misiniz acaba?
Benim dedigim seyle sizin yorumunuz arasinda bir bağ kuramadim da :63:

X