Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee bak goruntuleyenlereBugün rehberime yeni birisini kaydettim onu kaydetmeden önce paylaştığım watsap durumu ona gözükmüş müdür?
okundum bilgim kapalıydı göremiyordumEee bak goruntuleyenlere
ahahahZeki Müren de bizi gorecek mi? gibi..
Sonradan dahil oldugunuz WhatsApp gruplarının sizden onceki konuşmalarını okuyabiliyor musunuz?![]()
Ayarlarda durumumu kimler gorebilsin yazan bir yer var...herkes yaptıysanız sizi kaydettiyse görür. Sadece rehberim dediyseniz rehberinizdekiler görür. . Konu sahibi arkadaş senden önce seni eklediyse gorurBunu normalde görülmez diye cevaplardım ama bı kere aynısı başıma geldi ve gördü kaydettigim kişi şaşırdım bende.
ayy umarım görmemiştir şu kişi harici paylaş kısmı açıktıBunu normalde görülmez diye cevaplardım ama bı kere aynısı başıma geldi ve gördü kaydettigim kişi şaşırdım bende.
neyse yapacak bir şey yok umarım görmemiştirAyarlarda durumumu kimler gorebilsin yazan bir yer var...herkes yaptıysanız sizi kaydettiyse görür. Sadece rehberim dediyseniz rehberinizdekiler görür. . Konu sahibi arkadaş senden önce seni eklediyse gorur
ahahah arada kullanıyorumWp durumu atma olayı hala kaldı mı yaa![]()