Testteki çizgi eğer hemen çıktıysa hamilesin tebrikler .Arkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandıson adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım
İnşallah bu defa kalır benimleTeste göre bebiş var canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim yarın bidaha test yapıcam bakalım inşallahBen de gordum cizgiyi canim insallah guzel haberlerini aliriz
İnşallah saglıkla kucagına alırsınİnşallah bu defa kalır benimle
evet canım hamilesin beli iniallah bi sıkıntı yaşamadan kuçağna alırsın bebişiniArkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandıson adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım
İnşallah kuzum yaa çok istiyorum gelsin artıkİnşallah saglıkla kucagına alırsın
İnşallahevet canım hamilesin beli iniallah bi sıkıntı yaşamadan kuçağna alırsın bebişini
Bi yanım çok mutlu Bi yanım korkuyor çünkü 4defa hüsrana uğradım doğru düzgün sevinemiyorum bileYeyy hamişsin hemen doktora koş ve önlemlerini al tebrik ederim canım
İnşallah canmBen de gordum cizgiyi canim insallah guzel haberlerini aliriz
Kötü düşünceleri aklına getirme hiç canım,iyi düşün iyi olsunBi yanım çok mutlu Bi yanım korkuyor çünkü 4defa hüsrana uğradım doğru düzgün sevinemiyorum bile
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versinKötü düşünceleri aklına getirme hiç canım,iyi düşün iyi olsunDoktoruna git gerekli önlemleri al kendine dikkat et gerisine rabbime bırak.Sağ salim kucağına alırsın inşAllah çok sevindim senin adına
Amin inşAllah canım kimsenin kucağı boş kalmasınAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar versin14 Dü adet günüm aynı zamanda doğum günüm en güzel hediye olacak bana da inşallah
Canım bu silik değil ki bayağı belli görüyorum ben. Insallah bebegin seninledir saglikla gelir bu defaArkadaşlar ben yeni üye oldum. 1.5 yıl önce kimyasal gebelik yaşadım ardından dış gebeliğin oldu sağ tüpüm alındı dış gebelikten bir yıl sonra tekrar hamile kaldım (mart ayında) maalesef oda düşükle sonuçlandıson adet tarihim 14 mayıs şuan adetim 3 gün var son 4-5 gündür kasığımda da batmalar var miğde yanması ve ara ara bulantılar var bide akıntı var. bugünde sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyo dün erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile olabilirmiyim sizce? Testin fotosunu attım
Aminnn canım benim inşallah doktora gittiğimde mutlaka haber vericem hayırlı haberlerle inşallajAmin inşAllah canım kimsenin kucağı boş kalmasınBebişten daha güzel hediye olamaz zaten hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallah canım dua edin benim içinCanım bu silik değil ki bayağı belli görüyorum ben. Insallah bebegin seninledir saglikla gelir bu defa
Ederim tabiki. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Biberimizi korktuğumuza uğratmasın insallah. Sen pozitif ol dikkat et kendine tedbirini al takdir Allahın bu defa güzel ilerler insallah her şey darisi da bize olsunnnn. Sen de bize dua et canımİnşallah canım dua edin benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?