He bu yorumumE yani yorumun bumu
Yargılıycaksanız çıkın akıl istedik sizdenAh ah yeni nesillllll
Büyük bir ihtimalle yaşı küçük birisin 18 17 19 bu aralıklardaYargılıycaksanız çıkın akıl istedik sizden
Bence dalga geçen sizsiniz.Sağol hamcinsine akıl verebildiğin için bile olsa soruyoruz size burda dalgaya alıyosunuz
Ya niye dalga geçim Allah Allah ya aklıma takıldı sordum ilk kez yaşadığım bişey takmasam gelip sormam herhaldeBence dalga geçen sizsiniz.
Kesinkes hamilesin. Yüzde bir milyon hamilesin. Hadi Allah analı babalı büyütsün.Hiç bi şekilde dışarıya bi akıntı da olmadı yani vajinadan uzakta boşalma oldu akıl verin lütfen
Korunduğu halde gebe kalanlar da var ama stres yapmayın gecikir daha da stres olursunuzArkadaşlar sevgilimle beraber kaldık ve bir şeyler oldu sevişme esnasında sürekli prezervatif kullandık tam anlamıyla bir birleşme olmadı sadece sevişme. O günden sonra 3 gün kasık ağrısı çektim regl günümde çok az 2 gün kanama oldu. Acaba hamile miyim bişey mi oldu diye endişe ediyorum ama ihtimalde vermiyorum psikolojik olarak bu yaşadıklarıma bi anlam yükleyemiyorum akıl verir misiniz.
Tamam hadi çık şimdiBüyük bir ihtimalle yaşı küçük birisin 18 17 19 bu aralıklarda
Canım zoruna gidiyorsa yorumlar sen konu açma o zamanTamam hadi çık şimdi
Zoruma gitmiyor adam akıllı cevap istiyorum sizin yaptığınız cidden ayıp ama anlamazsınız zaten sağol yine deCanım zoruna gidiyorsa yorumlar sen konu açma o zaman
O zaman hamilesinYa niye dalga geçim Allah Allah ya aklıma takıldı sordum ilk kez yaşadığım bişey takmasam gelip sormam herhalde
Tamam kanka sağolO zaman hamilesin
Kanka? Keşke sevgilinle de kanka gibi takılsaydın da hamile kalmasaydınTamam kanka sağol
Hamile falan kalmadım ne diyorsun yaKanka? Keşke sevgilinle de kanka gibi takılsaydın da hamile kalmasaydın
Nereden biliyorsun. Zevk suyundan bile hamile kalınıyorHamile falan kalmadım ne diyorsun ya
Kıyafet üzerinden zevk suyu bulaşmazNereden biliyorsun. Zevk suyundan bile hamile kalınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?