acaba hamile kalırmıyım :((

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
merhaba arkadaşlar.. benim adetim 4 gün sürer ve geçer adetimden 2 gün sonra yani 6.olan günde eşimle korunmadık (hamilelik durumu olmaz die) fakat içimde pek rahat değil azda olsa böle bi ihtimal varmış sanırım sigara kullanıyorum ve fıtığım var fıtık içinde kullandığım haplarım var hiç böle bi dönemde hamile kalan yada çevresinden duyanınız varmı??sizce hamile kalmış olabilirmiyim?? :2::2:

çok düşük bir ihtimal ama yinede sen sürekli takipte ol ilaçda kullanıyomuşsun fark etmessin sonra ilaçlar zarar verir eğer bebiş varsa

Tahminimce hamile kalmazsın. Senin yerinde olsam ilaçları hemen bırakırım. Döllenme sonrası 4-5 gün ilaçlar ya bebeğin tutunmasına engel olur yani bir çeşit düşük olur ya da hiç birşey yapmaz diye bir bilgi var. Ama sonrasında ciddi sıkıntılara neden olabilir. Bence bir dahaki adetine kadar ilaçları bırak. Fıtık tedavisi için verilen egzersiz varsa onları yap. Ayrıca dinlen. Bir tanıdığım adetinin 8. gününde hamile kalmıştı. İhtimal çok da küçük olsa var. Hayırlısı olsun senin için.

teşekkürederim ederim cnm en iyisi o sanırım ilaçlara ara vermek ...ne kötü bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…