Slm kızlar bende 7 aylık evliyim.bu ay 1 hafta gecikti adetim.normalde hiç böle bişey olmazdı.gebelik testide şüpheli çıktı.silik..valla erkenden sevindim gittim kan testine 94.1 çıktı.doktorda şüpheli dedi.bidaha yaptır dedi ama 2 gün önce adet gördüm...canım o kadar sıkıldı ki..bi daha erkenden sevinmiycem.en az 15 gün gecikeyim ondan sonra gidicem test yaptırmaya:)) insan baya bi kötü oluyor.
ikimizinde aynıymış seninle durumlar:)) benim en son adet tarihi 18 aralıktı.5 gün geçince bi test yaptım ikinci çizgi görünür fakat silikti.doktora gittim şüpheli dedi.bi kaç gün daha geçince kahverengi şekilde akıntı gelmeye başladı korktum.birde psikolojikmidir nedir iştahım açıldı baş dönmesi midede yanma göğüslerde büyüme.son 2 gün öncede kırmızı kartı yedik:)) heralde geç olmada kendini böle kaptırınca psikolojik diye yorumluyorum.doktora gitmicem.öbür aya bıraktık umutları..
selam arkadaslar bende 1,5 yillik evliyim dogum kont hapi kullaniyodum bu ayla birlikte 4 ay oldu hapi birakali her ay hamileyim diye umut edip sonunda uzulen oldum malesef suan adetime 1,5 hafta var yine yavas yavas umitlenmeye basliyorum her ne kadarda bu ay umursamicam olursa olur olmazsa olmaz dedigim halde, ALLAH herkese nur topu gibi bir evlat nasip etsin (AMINNN)
Slm kızlar bende 7 aylık evliyim.bu ay 1 hafta gecikti adetim.normalde hiç böle bişey olmazdı.gebelik testide şüpheli çıktı.silik..valla erkenden sevindim gittim kan testine 94.1 çıktı.doktorda şüpheli dedi.bidaha yaptır dedi ama 2 gün önce adet gördüm...canım o kadar sıkıldı ki..bi daha erkenden sevinmiycem.en az 15 gün gecikeyim ondan sonra gidicem test yaptırmaya:)) insan baya bi kötü oluyor.
aren bhcg tam olarak ne oluyor acaba? bende dogum kont hapi kullaniyodum biraktigimin ilk ayinda 12 gun gecikme olmustu 9. gun test yapmistim negatifti sonra kan testi yaptirdim sonuc yine negatif oldu ama prolaktin hormonum yukselmisti sahte gebelik gibi bisey oluyomus galibabhcg 94 çıkmış. sen büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamıssındır. bence bir daha bhcg ni ölçtür. arkadaşımda geçen ay öyle oldu. kan sonucu 70 di doktor şüpheli dedi. sonra adet oldu ama tekrar ara ara ölçüm yaptığında bhcgsi 735 e kadar çıktı. sonra düşmeye başladı hala sıfırlanmadı. ihmal etme bence tekrar kan testi yaptır.
hadi bakalım önce kim hamile kalacak:))) ya ben şu karışımı deniycem ballı çörek otlu ve tarçınlı olanı sende dene bakalım neler olacak.okuduklarıma göre akıntı falan varsa kesiyomuş.bence sende dene nasılsa kimyasal birşey değil.sonuçları yazalım birbirimize...
bhcg 94 çıkmış. sen büyük ihtimalle kimyasal gebelik yaşamıssındır. bence bir daha bhcg ni ölçtür. arkadaşımda geçen ay öyle oldu. kan sonucu 70 di doktor şüpheli dedi. sonra adet oldu ama tekrar ara ara ölçüm yaptığında bhcgsi 735 e kadar çıktı. sonra düşmeye başladı hala sıfırlanmadı. ihmal etme bence tekrar kan testi yaptır.
aren bhcg tam olarak ne oluyor acaba? bende dogum kont hapi kullaniyodum biraktigimin ilk ayinda 12 gun gecikme olmustu 9. gun test yapmistim negatifti sonra kan testi yaptirdim sonuc yine negatif oldu ama prolaktin hormonum yukselmisti sahte gebelik gibi bisey oluyomus galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?