Acaba hamile miyim resimli

Suding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2021
43
20
8
29
arkadaşlarmerhaba testi yaptığımda ilk dakikalarda çıkmadı bu sonuç 3 saat sonra çöpü boşaltırken farkettim böyle biseyle karşılaşan oldu mu? Reglim 2 gün gecikti. Ama bilemiyorum sizlere danışmak istedim

Eklentiler

• IMG_20220601_010100.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 56
Genelde 10 dk içindeki test doğruluğu oluyo ama regliniz gecikmiş bir test daha yapın doğruluk payı verecektir

Genelde 10 dk içindeki test doğruluğu oluyo ama regliniz gecikmiş bir test daha yapın doğruluk payı verecektir
Ben de öyle düşünüyorum aslında idrar kuruyunca da böyle olurmuş ama yine de size danışmak istedim başına gelen oldu mu diye ? Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah

Ben de öyle düşünüyorum aslında idrar kuruyunca da böyle olurmuş ama yine de size danışmak istedim başına gelen oldu mu diye ? Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
Benimde bikere kurudu silik çıktı öyle diye ama bakalım hayırlısı olsun sizin için

Bu şekilde olup gebe olanlara şahit oldum. Kan testi yaptırırsanız en doğru sonuca ulaşırsınız

Merhabalar erken gebelik testi alıp denedim hamile değilim demekki kuruma cizgisiymis herkese yorumları için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…