Adet geciktiriciden mi yoksa gebelik mi

leylgull

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
15
1
1
26
Merhaba kızlar temmuz ayında yumurtlama günlerimi değerlendirdim 6 Ağustos regl tarihimdi normalde bir haftadır aralıklı kasık ağrım oluyor bugün göğüslerimde hassasiyet var. Reglime 4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Şu an 2 gün reglim gecikti ama bir önceki ay adet geciktirici kullanmıştım ve bir hafta geciktirip 6 temmuzda regl olmuştum acaba adet geciktirici kullandığım için mi gecikiyorum yoksa gebelik ihtimali var mıdır

Merhaba kızlar temmuz ayında yumurtlama günlerimi değerlendirdim 6 Ağustos regl tarihimdi normalde bir haftadır aralıklı kasık ağrım oluyor bugün göğüslerimde hassasiyet var. Reglime 4 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Şu an 2 gün reglim gecikti ama bir önceki ay adet geciktirici kullanmıştım ve bir hafta geciktirip 6 temmuzda regl olmuştum acaba adet geciktirici kullandığım için mi gecikiyorum yoksa gebelik ihtimali var mıdır
Bence gebelik ihtimali yüksek bı kan verin kesin olsun

Canim testini tekrarla istersen geciktirici kullaniyorsan ondan gecikmissindir

Canim testini tekrarla istersen geciktirici kullaniyorsan ondan gecikmissindir
Geciktiriciyi temmuzda reglimi geciktirmek için kullanmıştım acaba adet düzenimi mi bozdu dedim ben de reglden 3 gün önce silik de olsa çizgi çıkmaz mıydı gebelik olsa

Back
X