Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlarmerhaba testi yaptığımda ilk dakikalarda çıkmadı bu sonuç 3 saat sonra çöpü boşaltırken farkettim böyle biseyle karşılaşan oldu mu? Reglim 2 gün gecikti. Ama bilemiyorum sizlere danışmak istedim
Eki Görüntüle 3076627
arkadaşlarmerhaba testi yaptığımda ilk dakikalarda çıkmadı bu sonuç 3 saat sonra çöpü boşaltırken farkettim böyle biseyle karşılaşan oldu mu? Reglim 2 gün gecikti. Ama bilemiyorum sizlere danışmak istedim
Ben de öyle düşünüyorum aslında idrar kuruyunca da böyle olurmuş ama yine de size danışmak istedim başına gelen oldu mu diye ? Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
Ben de öyle düşünüyorum aslında idrar kuruyunca da böyle olurmuş ama yine de size danışmak istedim başına gelen oldu mu diye ? Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
Eki Görüntüle 3076627
Merhaba eşim evde değil o yeni test getirecek maalesef imkanlarim kısıtlı onu bekleyeceğim testi tekrarlayacagim yanlış olduğunu düşünüyorum ama yine de yazagim sonucu