Acaba hamile miyim yardım hamisler

damla0621

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
24
5
3
32
Arkadaşlar merhabalar.. ben öncelikle size başımdan geçenleri daha sonrasında da suan ki belirtilerimi anlatmak istiyorum.. ben bundan 2 sene önce doğuma 1 gün kala Bebeğimi kaybettim karnımda öldü ankara Zekai Tahir hastanesinde bize bir iğne yapıldı akciğer geliştirici bende gebelik diyabeti olduğu için o gece şekerim 500 e fırladı ve beni hiçbir şekilde doğuma almadılar aksine taburcu ettiler. Eve çıktığım gece bebegim in akciğerleri parçalanmış karnında sabah kalktım suyum patladı hastaneye gittim . Bebeğim 7 kiloya yakındı ve buna rağmen ölü doğumu bana normal yaptirdilar ben tam 36 saat suni sancı çektim dogumum çok zor oldu 3.derece cerrahi bir yırtılmayla doğum yaptım evet gecmisden geleceğe gelelim bu olaydan sonra 2 sene bebek yapmaya cesaret edemedim ama şimdi bu ay ilk deneyisimiz ve bende aşırı hamilelik belirtileri var kaşık ve bel ağrısı aşırı sinir durumu sürekli acıkma ve sürekli akıntim oluyor evet bu ilk hamileliğim değil ama ilkinde ben beklemiyordum bişey anlamadım bana bi akıl verin kızlar adetime 1 hafta var ama yerimde duramıyorum bu benim hayatımın dönüm noktası sanki sizlerle paylaşmak istedim eminim ki hepiniz yardimci olacaksınızdır..

Tatlım um
tatlım umarım hamilesindir tabiki bu belirtiler psikolojikte olabilir.. En kesin sonuç beklemen olacak çünkü 1 hafta az bir süre deil ben adet olmam gereken tarihten 3 gün önce öğrenmiştim gebelik testiyle en büyük belirtim ise ani ayağa kalkışlarımda kasıklarıma saplanan o müthiş ağrıydı

oncelıkle cokcok gecmış olsunbasınız sağolsun bence hıc oyalanmadan doktora gıdın

Cnm öncelikle Allah gönlüne göre versin adetine 1 hafta varmış kendi ni yiyip bitirecegine kan testi ver varsa gebelik kesin cikar

Mecbur beklicem canım dediğin gibi psikolojik de olabilir allahım en iyisini bilir elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…