Acaba hamile miyim?

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar

adet bitimindeki günler hamile kalma şansının yüksek olduğu günler değil ki. onu da mı bilmiyor musunuz?
Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo

Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo

istisnalar kaideyi bozmaz.

Merhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
dollenmeden sonra kasik agrisi olur. belki idrar degisebili ama kesin gebelige yorumlamak icin cok erken olur canm

aynen benm annemin en .cok dedigi sey addet sonra rahim asagada kalir :) hamile kalmak icin o sirada baslayacan calismalara

peki kan testi ne zmn yapsam
kesinlikle simdi yapma kac gunun var adete. adet gununde idrar testiyle bile cikar kan testninide o zman yap. mesela soyle kendimden ornek vereyim 28 gunde bir adet oluyordum 14 gun kesin yumurtlama gunumdu adete 2 gun kala kan testi yaptim cikmadi. adet gunu idrarda cikti bazen. tuplerden rahme gecmesi zamn aliyor bunuda hesaba al

Back
X