Acaba hamile miyim?

Hapı bıraktıgınız an koruma da bıter.Eger yumurtlama donemlerıne denk geldıyse hersey olabılır.Ama dort gunde fark edılmez.Adet sonrası zamanlardakı baslayan kasık agrıları genelde yumurtlama agrılarıları olur.Hamılelık belırtılerı de genelde dıger adet vaktıne yakın zamanlarda hıssedılır.Gebelık ıstıyorsanız adetınızın basladıgı gune 1 dersek 9.gunden ıtıbaren en az gun asırı sekılde devam edın.Hayırlısı dıyorum...

Hapı bıraktıgınız an koruma da bıter.Eger yumurtlama donemlerıne denk geldıyse hersey olabılır.Ama dort gunde fark edılmez.Adet sonrası zamanlardakı baslayan kasık agrıları genelde yumurtlama agrılarıları olur.Hamılelık belırtılerı de genelde dıger adet vaktıne yakın zamanlarda hıssedılır.Gebelık ıstıyorsanız adetınızın basladıgı gune 1 dersek 9.gunden ıtıbaren en az gun asırı sekılde devam edın.Hayırlısı dıyorum...
Amin cok sagolun

bi
Merhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
bi sey sorabilir miyim konu disi ama yasmin tuylerde azalma ya da sivilcelerde azalma gogus buyumesi gibi faydalari oldu mu bu surecte2 sene kullanmissiniz

Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
Rahim diger gunler kapali mi? Rahim acik olunca mi gebe kaliniyor? Yumurtlama olayini bi arastirin bence. Ayrica 4 gunde embriyo rahime tutunmamistir bile ne belirti verecek

Akıntının rengi değişik ise enfeksiyon da olabilir.
Ama evet ağrılar sancılar oluyor ufak ufak. Herzamankinden farklı ise olabilir.
Bence adet gününüzü beklemekten başka bir seçenek yok .Bende biri bana hamilesin desin diye çok beklemiştim. bana ateş basması usumeler falan oldu. O da olursa anlayın ki hamilelik belirtisi.

Merhaba kızlar 1.5 yil yasmin kullandiktan sonra birakma karari aldim adet gordum ve adet bitiminde hemen iliskiye girdik bugun 4 gunum belki tuhaf gelecek ya da psikolojik bilemiyorum ama kasık agrım var sag tarafimda boyle bi degisik arasira belime bicak saplanir gibi ve idrarim kopuklu boyle erknden farkeden hamile olan var mi kizlar
Eczaneden gebelik testi al

En basiti birinin gaz krizinde diğerlerinin oyun ihtiyacına cevap verebileceğinizi düşünüyorsanız ne mutlu size.
keşke sadece fiziki ihtiyaç olsa... Yakın araliklarla okula başlayacaklar,yine yakın aralıklarla ergenlik surecleri baslayacak... Asıl sıkıntı o zaman başlayacak... Çocuklarin cinsiyeti ney acaba? Bu kadar sık çocuk istenmesinin altında farklı cinsiyet özlemi mi var? diye düşünmedim değil...

ay tamam arkadaşlar ben yanlış biliyorum. bu forumdan 5 kişinin adetten hemen sonra hamile kalması doktorlar tarafından teyit edilmiş bi bilimsel bilgiyi yanlışlamaya yetiyor. tamam kabul adetten sonraki günler hamile kalmak için en uygun günlerdir.

Bi kere bu tezi ailemde curutmus o kdr kisi var ki en basiti ablam 10 yil hap kullandi biraktigi ay adetten sonra bi iliskide hamile kaldi . Ki buyuklerimiz hep der adet sonrasi rahim acik hizli gebe kalinir simdikiler bilmiyo
Bu kadar saçma birşey daha önce duymamıştım... rahim açık ne demek? Başka günler kapalımı oluyor:))

İnsan nasıl hamile kalır döllenme nasıl olur kaç günde olur. Tüplerden nasıl geçer kaç günde geçer. Rahme yerleştikten ne kadar süre sonra hormanlar değişir... istersen bunları bi araştır teknoloji çağındayız. Artık her bilgi internette mevcut. Ondan sonra adetine bin yıl varken belirtim var yazmazsınız artık:) kusura bakmayın

Zuleyhanin_bebegi04 Zuleyhanin_bebegi04 Burada yazılanları bilemeyeceğim ancak 1 kürtaj bir kimyasal ve şimdi yine hamileyim ve istisnasız tüm hamileleiklerimde ilişkiden 1 gün sonra bilemedin 2 gün sonra sol veya sağ kasığımda yumurtlama ağrısı gibi garip bir ağrı olmuştu. Hatta ilk hamileliğimde ilişkiden birkaç saat sonra yaşadım bu ağrıyı. Bende normalde asla yumurtlama ağrısı olmazdı. Bu garip ağrı çok dikkatimi çekmişti. Hatta o ay sadece bir kere ilişki olmuştu ve o da o akşamdı. Bu hamileliğimde de yumurtlama zamanımdan önce adetim biter bitmez ilişkiye girdik. Normalde geç yumurtladığımı zannediyordum. Hatta sonrasında yumurtlama günlerimi eşim hasta olduğu için kaçırdık üzüldüm kaçırdım diye. O ay adetim gecikmesine rağmen ihtimal vermediğim için 10 gün sonra öğrendim hamile olduğumu. Yani her şey olabilir düşük bir ihtimal de olsa. Ama erken öğrenmek zor. Benim bu hamileliğimde başka hiçbir belirti olmadı çünkü.

Merhaba arkadaşlar betam 1080 adetimden 8 gün geçti sizce normal mi değerim Dr cumartesi tekrralayalim dedi

Back
X