Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm test yapmadan bilemezsinArkadaşlar benim 9 gündür günüm geçiyor ama korkuyorum test yapmaya. Kizlar sizce hamile miyim
Canım test yapman lazım mecbur beklemenin bir anlamı yok bekledikçe stresten günün geçiyor zaten test yap en azından negatifse rahatlayıp adet olursunArkadaşlar benim 9 gündür günüm geçiyor ama korkuyorum test yapmaya. Kizlar sizce hamile miyim
Bilemiyorum yaa heyecandan ölecem ama ya yine yoksaCanım test yapman lazım mecbur beklemenin bir anlamı yok bekledikçe stresten günün geçiyor zaten test yap en azından negatifse rahatlayıp adet olursun
Yapacak bir şey yok ki ben de birkaç aydır negatifi görüyorum olmuyorsa olmuyor allahtan gelen bişey bu hayırlısı olsun de sen rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah bu kadar yıpratma kendini bebeklerimize sağlam anneler lazımBilemiyorum yaa heyecandan ölecem ama ya yine yoksa
Doğru söylüyor sun cnm sağol cnm beni yatistirdigin için iyi geldin banaYapacak bir şey yok ki ben de birkaç aydır negatifi görüyorum olmuyorsa olmuyor allahtan gelen bişey bu hayırlısı olsun de sen rabbim en hayırlı zamanda verir inşallah bu kadar yıpratma kendini bebeklerimize sağlam anneler lazım![]()
Rica ederiiimDoğru söylüyor sun cnm sağol cnm beni yatistirdigin için iyi geldin bana
Bugün test yaptım ama sonuç negatif neden bilmiyorum ama hala regli olmadım dahaUmarım hamilesinizdir. Rabbim bebiş isteyene çifter çifter versin.
Sonuç ne
Hastaneye git cnmArkadaşlar hala regli olmadım bu durumla karşılaşan var mı yardım etsin lütfen