Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde aynı 8 gün geçti yarın doktora gitcem inşallah, benim sadece sol kasıkta batma var , umarım müjdeli bir haber alırızSorum şu hanımlar hiç bir hamilelik belirtin yok sadece günüm 6 gün geçti ve düzenidir adetim 2 gün oynar sadece kırsal kesimdeyim test alamadım sizce hiç bir belirti yokken böyle hamilelik testi pozitif olanlar var mı sancı mancı batma hiç yok
İnşallah canım nasip herşeyBenimde aynı 8 gün geçti yarın doktora gitcem inşallah, benim sadece sol kasıkta batma var , umarım müjdeli bir haber alırız![]()
Test yapmadınız mı acabaBenimde aynı 8 gün geçti yarın doktora gitcem inşallah, benim sadece sol kasıkta batma var , umarım müjdeli bir haber alırız![]()
Bence en önemli belirti adet gecikmesi zaten inşallah vardırSorum şu hanımlar hiç bir hamilelik belirtin yok sadece günüm 6 gün geçti ve düzenidir adetim 2 gün oynar sadece kırsal kesimdeyim test alamadım sizce hiç bir belirti yokken böyle hamilelik testi pozitif olanlar var mı sancı mancı batma hiç yok
İnşallah hayırlısı olsun bakalım canımBence en önemli belirti adet gecikmesi zaten inşallah vardır![]()
Bu mesaj beni heyecanlandırdı kısmet canım bakalım inşallahBenim ilk hamileligimde hic belirti vermemisti tek belirti gecikmeydi, 10 gun sonra ogrendim hamile oldugumu hayirliis olsun insallah
Bir hafta önce yaptım çıkmadı ama bence erken yaptım, şimdi çıkar varsaTest yapmadınız mı acaba
Bir hafta önce yaptım çıkmadı ama bence erken yaptım, şimdi çıkar varsa
[/QUOTE
Bnmde adetim düzenli 3 gün gecikti dün kan verdim değer 2.0 çıktı aça böyle olup yükselen varmı hala hiç bir adet belirtim yokSorum şu hanımlar hiç bir hamilelik belirtin yok sadece günüm 6 gün geçti ve düzenidir adetim 2 gün oynar sadece kırsal kesimdeyim test alamadım sizce hiç bir belirti yokken böyle hamilelik testi pozitif olanlar var mı sancı mancı batma hiç yok
Bir kaç gün daha bekleyin adet görürsünüz muht eelen testlerde çıkmıyorsa gecikecek dmeketirBnmde adetim düzenli 3 gün gecikti dün kan verdim değer 2.0 çıktı aça böyle olup yükselen varmı hala hiç bir adet belirtim yok
Teşekkür ederim umarım yükselir doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi 2 yıldır boş umitlenmekten yoruldumBir kaç gün daha bekleyin adet görürsünüz muht eelen testlerde çıkmıyorsa gecikecek dmeketir
Teşekkür ederim umarım yükselir doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi 2 yıldır boş umitlenmekten yoruldum![]()
Sonuc ne oldu canım benim de sag kasikta batma var normal mi acaba diye soruyorum yasayanlaraBenimde aynı 8 gün geçti yarın doktora gitcem inşallah, benim sadece sol kasıkta batma var , umarım müjdeli bir haber alırız![]()