Acaba hamile miyim?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Ben hamile olduğumdan supheleniyorum . Adetime 10 gün kala adet belirtilerim başladı . Göğüs hassasiyeti şişkinlik .... Normalde belim agrimaz bel agrım oldu. Bir de yogun bas agrisi ve hafif mide bulantısı. Adetim suan 4 gün gecikti. Sizce olabilir mi? Test yapayim mi daha bekleyim mi?

Ben hamile olduğumdan supheleniyorum . Adetime 10 gün kala adet belirtilerim başladı . Göğüs hassasiyeti şişkinlik .... Normalde belim agrimaz bel agrım oldu. Bir de yogun bas agrisi ve hafif mide bulantısı. Adetim suan 4 gün gecikti. Sizce olabilir mi? Test yapayim mi daha bekleyim mi?
Ayyy aynı ben. Benim de adetime 10 gün var gögüslerim acıyor ve kasıkta batmalar oluyo arada. Ama benim adetime 10 gün var daha sizin geçmiş bence test yapın çıkar

Adetin 4 gün geçiştiyse test yapabilirsin doğru sonucu alacağını düşünüyorum. Belirtiler bende de olmuştu ve hamile değilmişim hamile olduğunu sanmıştım

4 günlük gecikmeyle doğru sonucu alabilirsin ☺️ ama geç döllenme ihtimalini de düşünürsen bikaç gün daha bekle eğer dayanabilirim diyorsan. Şahsen ben 1 günlük gecikmeyle bile test yapmaya koşan biriyim 🤣🤣 benimde bu ay 13 gün kala kasık ağrılarım batmalar göğüste acayip ağrılar mide ekşimesi başladı 2 gündür de bulantı oluyor ve 6 gün kaşdı adetime. İnşallah burada herkes pozitif haber verir. Rabbim isteyip kavuşamayan herkese hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Aminnn🤲🌺

Back
X