Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam hamişlerimiz adına çooook sevindim benimde bat 24 Ağustos ama hala gelen giden yok bu sabah dayanamadım test yaptım ama çok ince belli belirsiz bi çizgi belirdi belki de ben öyle görmek istedim bilmiyorum ama çok fazla bel ağrim var sanki regl olacakmis gibi goguslerim de sızlıyor sanki içleri yanıyor boyle bilmiyorum heveslenmek istemiyorum artık testlerde negatif görmekten yoruldum ne zaman testi tekrarlasam acaba düşünüyorum
Hayirli olsun saglikla kucaginizada alirsiniz insallah. Peki belirtileriniz nelerdi acaba ..bende ayni durumdayim ama 7 gun sonra kaset test yaptin negatif cikti
Hayirli olsun saglikla kucaginizada alirsiniz insallah. Peki belirtileriniz nelerdi acaba ..bende ayni durumdayim ama 7 gun sonra kaset test yaptin negatif cikti
Ben hamile olduğumdan supheleniyorum . Adetime 10 gün kala adet belirtilerim başladı . Göğüs hassasiyeti şişkinlik .... Normalde belim agrimaz bel agrım oldu. Bir de yogun bas agrisi ve hafif mide bulantısı. Adetim suan 4 gün gecikti. Sizce olabilir mi? Test yapayim mi daha bekleyim mi?
Ben de aynen regl belirtileri yasadim hatta hala yaşıyorum beni bel agrisi mide bulantisi bir de bu gecikme suphelendirdi . Ilk olunca bir de hic bisey bilmiyorum bu konuda ondan sizlere sormak danışmak iyi geldi cok teşekkürler saglikla kucağınıza alin inşallah siz de :)
Merhaba, Adet tarihime 9 gün kala kasıklarımda adet sancısına benzeyen ara ara ortaya çıkan bir sancı başladı, adetime 4 gün kala da sol kasığımda ağrı başladı, daha önce hiç adetten önce tek taraflı kasık ağrısı yaşamadım. Göğüslerde hassasiyet, büyüme ve damarlanma var. Ama prezervatifle korunuyoruz. Yine de sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Adet tarihime 2 gün kaldı bazen sol kasıkta ağrı bazen de adet olacakmış gibi alt karında sızlama oluyor
Ben hamile olduğumdan supheleniyorum . Adetime 10 gün kala adet belirtilerim başladı . Göğüs hassasiyeti şişkinlik .... Normalde belim agrimaz bel agrım oldu. Bir de yogun bas agrisi ve hafif mide bulantısı. Adetim suan 4 gün gecikti. Sizce olabilir mi? Test yapayim mi daha bekleyim mi?
Merhaba, Adet tarihime 9 gün kala kasıklarımda adet sancısına benzeyen ara ara ortaya çıkan bir sancı başladı, adetime 4 gün kala da sol kasığımda ağrı başladı, daha önce hiç adetten önce tek taraflı kasık ağrısı yaşamadım. Göğüslerde hassasiyet, büyüme ve damarlanma var. Ama prezervatifle korunuyoruz. Yine de sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Adet tarihime 2 gün kaldı bazen sol kasıkta ağrı bazen de adet olacakmış gibi alt karında sızlama oluyor