Elinde gebelik testi varsa bi yap yoksa kan testi yaptır benceSelam çocuk düşünüyoruz biz ve korunmadik normalde dün adet olmam lazım ama dünden beridir kahverengi ve pembe lekeler geliyor adetim daha başlamadı hafif bir mide bulantimda var acaba hamile miyim 4 5 gün önce kandan test yaptım negatif çıktı tutma ihtimali varmidir sizce ilk kez adetim bu şekilde egeldi
4 gün önce yaptım şimdi yapsam pozitif çıkar mikiElinde gebelik testi varsa bi yap yoksa kan testi yaptır bence
Tabi ki bir gün bile fark ediyor bence yapmalisin4 gün önce yaptım şimdi yapsam pozitif çıkar miki
İnşallah yarın test vereyim o zaman benim amh düşük biraz korkuyorum gebe kalamam diyeTabi ki bir gün bile fark ediyor bence yapmalisin
Eğer gebelik istiyorsanız psikolojik olarak adet günleri biraz gecikebiliyor. Benim de öyle olmuştu. Bir de bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması adetten birkaç gün önce oluyor. Ben de yerleşme kanaması hiç olmadı ama yine de kendinizi psikolojik olarak alıştırmayın. Sonra çünkü insan çok üzülüyor olmayınca. Adet geçtikten üç dört gün sonra erken gebelik testi yapın. Ya da kan testi yaptırın mutlaka.Selam çocuk düşünüyoruz biz ve korunmadik normalde dün adet olmam lazım ama dünden beridir kahverengi ve pembe lekeler geliyor adetim daha başlamadı hafif bir mide bulantimda var acaba hamile miyim 4 5 gün önce kandan test yaptım negatif çıktı tutma ihtimali varmidir sizce ilk kez adetim bu şekilde egeldi
Evet psikolojik olabilir çünkü ilk kez böyle birsey le karşılaşıyorum karnım da batma lar var ve lekelenme durmuyor iki gündür bakalım yarın durursa test yaptırmayı düşünüyorumEğer gebelik istiyorsanız psikolojik olarak adet günleri biraz gecikebiliyor. Benim de öyle olmuştu. Bir de bildiğim kadarı ile yerleşme kanaması adetten birkaç gün önce oluyor. Ben de yerleşme kanaması hiç olmadı ama yine de kendinizi psikolojik olarak alıştırmayın. Sonra çünkü insan çok üzülüyor olmayınca. Adet geçtikten üç dört gün sonra erken gebelik testi yapın. Ya da kan testi yaptırın mutlaka.
Başka bir test denediniz mi artı med yanlış çıkarıyor bende ondan yapmıştım yalancı pozitif verdi başka bir test deneyin yada kandan yaptirinMerhaba rica etsem bakar mısınız.
Adetim yarın ve bu testi dün yaptım 10 dakika içerisinde gösterdi böyle.
Son 10 gündür falan bir kaç kere regl olucakmışım gibi hissetdim, mide bulantısı, hafif baş dönmesi, sağ kasıkta ara ara sancı, ara ara kalp çarpıntısı oluyordu. Son adetim 3 Ağustos yarın regl olmam gerkiyor ve normalde 3-4 gün kala karnın fln şişmesi lazımdı bu gün biraz değişiklik var. Asla şaşmam adetimde en fazla 2 gün erken olurum gecikme hiç olmaz.
Bu benim ikinci hamileliğim. İlkini 7. Ayın sonunda kalbi durdu ve ölü bir bebek doğurmak zorunda kaldım o yüzdendir mi bilmiyorum normalden fazla panikliyorun galiba
Başka bir test denediniz mi artı med yanlış çıkarıyor bende ondan yapmıştım yalancı pozitif verdi başka bir test deneyin yada kandan yapt
Hayır denemedim yarını bekliyim adet olmazsam denicem. Ama olucak gibiyimBaşka bir test denediniz mi artı med yanlış çıkarıyor bende ondan yapmıştım yalancı pozitif verdi başka bir test deneyin yada kandan yaptirin
Deneyin mutlakaHayır denemedim yarını bekliyim adet olmazsam denicem. Ama olucak gibiyimbelirtilerden de emin olamıyorum
Regil günü bekle bence olmazsan telrar deneMerhabalar adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım ve anında böyle oldu fakat bugün lekelenme yaşıyorum sizce ne olabilir Kızlarteste göre bebeğim benimledir diye çok heves etmiştim bel ağrım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?