- 28 Mayıs 2025
- 760
- 177
- 18
- 25
- Konu Sahibi senanur 1345
Maalesef cnm yalanci pozitiflik vermisDay’s doctor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef cnm yalanci pozitiflik vermisDay’s doctor
Şimdi iki test daha yaptım predictor negatif gosterdı novachteck de silik çıktıBende ondan korktum şikayetvar Trendyol her yerde Day’s doctor yalancı pozitif veriyor yazılmış
Şimdi iki test daha yaptım predictor negatif gosterdı novachteck de silik çıktıBende ondan korktum şikayetvar Trendyol her yerde Day’s doctor yalancı pozitif veriyor yazılmış
siz en iyisi bir kan testi verinŞimdi iki test daha yaptım predictor negatif gosterdı novachteck de silik çıktı
malesef negatif çıktısiz en iyisi bir kan testi verin
Erken gebelik testi mi peki ikisi deŞimdi iki test daha yaptım predictor negatif gosterdı novachteck de silik çıktı
malesef negatif çıktı![]()
Evet ama kanda maalesef negatif çıktıErken gebelik testi mi peki ikisi de
Hayırlısı olsun en diyelim bana bir kere daha böyle olmuştu ondan dolayı sevinemiyorum aklımda hep negatif olması durumu var malesef.Ya o kadarda tuhaf ki vücudumdaki belirtiler.Belimde kalçama doğru sancı atıyor,midem bulanıyormuş gibi oluyor,göbek deliğimin etrafı sanki göbeğim düşmüş gibi hafif ağrıyor aynı şekilde alt karın bölgemde kasıklarımda batma var ve değişik bi lekelenmem oluyor ama işte malesef bizim vücut hep mi aynı işliyordu yoksa şuan dikkat ettiğim için psikolojik mi bilmiyorum bir kaç gün daha bekleyeceğim leke gibi olan kanamaya dönecek mi ona göre bakacağımEvet ama kanda maalesef negatif çıktı
Benım leke kanama hıcbırsey yok ama aşırı kaşık ağrılarım bel ağrım var dün gece ağrıdan uyuyamadım 14 temmuzda regl oldum en son . Klomen kullanmıştım bu ay sonrasında çatlatma iğnesi. Ama maalesef sonuç hüsranHayırlısı olsun en diyelim bana bir kere daha böyle olmuştu ondan dolayı sevinemiyorum aklımda hep negatif olması durumu var malesef.Ya o kadarda tuhaf ki vücudumdaki belirtiler.Belimde kalçama doğru sancı atıyor,midem bulanıyormuş gibi oluyor,göbek deliğimin etrafı sanki göbeğim düşmüş gibi hafif ağrıyor aynı şekilde alt karın bölgemde kasıklarımda batma var ve değişik bi lekelenmem oluyor ama işte malesef bizim vücut hep mi aynı işliyordu yoksa şuan dikkat ettiğim için psikolojik mi bilmiyorum bir kaç gün daha bekleyeceğim leke gibi olan kanamaya dönecek mi ona göre bakacağım
Bende en son 14 temmuzda olmuştum resmen aynı şeyleri yaşamışız bu ay bana da bugün bi pozitif bi negatif çıktıBenım leke kanama hıcbırsey yok ama aşırı kaşık ağrılarım bel ağrım var dün gece ağrıdan uyuyamadım 14 temmuzda regl oldum en son . Klomen kullanmıştım bu ay sonrasında çatlatma iğnesi. Ama maalesef sonuç hüsran
Aynen sabah silik çizgi görünce çok mutlu olmuştum şuan moralım yerle birCanım ya çok üzüldüm bende bu ay klomen kullandım Ovülasyon testi ile de takip ettim değelendşrdik normalde dün adet olmam gerekltkrdu olmadım her gün test yaptım negatif bugün 1. Gecikme günü sabah frleey marka yaptım silik çıktı az önce başka marka yaptım negatif umutlaırımızla oynuyorlar
Hayırlısı önümüzde ki ay artık Allah nasip etsin inşallahAynen sabah silik çizgi görünce çok mutlu olmuştum şuan moralım yerle bir
Benım kanda da negatif çıktı maalesefBende en son 14 temmuzda olmuştum resmen aynı şeyleri yaşamışız bu ay bana da bugün bi pozitif bi negatif çıktı
Amin amin insallahHayırlısı önümüzde ki ay artık Allah nasip etsin inşallah
en güzeli bizimle olsun kızlar neler oluyor işte malesef ümit etmekten başka çaremiz yok.Bende pcosta var bilmiyorum işte herşey orada karışıyor adet yok düzen yok neye göre test yapcam bilemiyorum.Benım leke kanama hıcbırsey yok ama aşırı kaşık ağrılarım bel ağrım var dün gece ağrıdan uyuyamadım 14 temmuzda regl oldum en son . Klomen kullanmıştım bu ay sonrasında çatlatma iğnesi. Ama maalesef sonuç hüsran
Benim de aynı Pcos var maalesefen güzeli bizimle olsun kızlar neler oluyor işte malesef ümit etmekten başka çaremiz yok.Bende pcosta var bilmiyorum işte herşey orada karışıyor adet yok düzen yok neye göre test yapcam bilemiyorum.
Öyle bir zamandayız ki ya 5 kadından 3ünde var işte malesef hareketsiz yaşam kötü beslenme stres mahvettiler biziBenim de aynı Pcos var maalesef