Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aynı belirtiler ve sürekli gelen beyaz akıntılar vardı test yaptım pozitif çıktı canım sende yap test belki çıkar ben adete 3 gün kala yapmıştım ama sen erken gebelik testi yapabilirsinArkadaşlar meraba. Adetime6gün var ama mide bulantım oluyo çok sık idrara cıkıyorum ve belim agrıyo sürekli uyumak istiyorum halsizim sizde de bu durumlar oldu yazarsanız sevinirim☺
Yagg öyle mi inşallah bende hamileyimdir heveslenmek istemiyorum ama sabahları özellikle mide yanmam oluyo sizde oluyo muydu bide idrar yapınca koyu ve köpürüyo sizde oluyomuyduEvet aynı belirtiler ve sürekli gelen beyaz akıntılar vardı test yaptım pozitif çıktı canım sende yap test belki çıkar ben adete 3 gün kala yapmıştım ama sen erken gebelik testi yapabilirsin
Yani mide yanması yoktu ama bulantı oluyordu ve evet idrar koyu renk köpürüyorYagg öyle mi inşallah bende hamileyimdir heveslenmek istemiyorum ama sabahları özellikle mide yanmam oluyo sizde oluyo muydu bide idrar yapınca koyu ve köpürüyo sizde oluyomuydu
Yani mide yanması yoktu ama bulantı oluyordu ve evet idrar koyu renk köpürüyor![]()
Ya biraz ayıp mı oldu söylediğim utandım şimdiYani mide yanması yoktu ama bulantı oluyordu ve evet idrar koyu renk köpürüyor![]()
Belirtiler uygun ama mide bulantısı hariç. Bu kadar erken olmaz. Ya psikolojik ya da başka sebepten.Arkadaşlar meraba. Adetime6gün var ama mide bulantım oluyo çok sık idrara cıkıyorum ve belim agrıyo sürekli uyumak istiyorum halsizim sizde de bu durumlar oldu yazarsanız sevinirim☺
Adet olacagım zaman bu belirtiler hiç olmadı ilk defa yasıyorum bunu inşallah hamileyimdir yani belki bu hayatta tek ihtiyacım olan evlat sahibi olmak inşallah oyleyimdir siz dedemi bu belirtiler olduBelirtiler uygun ama mide bulantısı hariç. Bu kadar erken olmaz. Ya psikolojik ya da başka sebepten.
Ya adetinize düşündüğünüz gibi 6 gün yok daha az var belki hamilesiniz ya da adet olmak üzeresinizinşaAllah gönlünüzce olsun
![]()
Adet dönemi çok kez yaşadım bunları gebelik var sanıp test de yaptım.Adet olacagım zaman bu belirtiler hiç olmadı ilk defa yasıyorum bunu inşallah hamileyimdir yani belki bu hayatta tek ihtiyacım olan evlat sahibi olmak inşallah oyleyimdir siz dedemi bu belirtiler oldu
Yani şöyle söyliyim geçen ayki adet günümü hatırlamıyorum belkide dediğiniz gibi yoktur bilmiyom gögüste içten yanmalı oluyo ara ara bide rengi koyulaşmıs biraz bilemiyorum bende biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorumAdet dönemi çok kez yaşadım bunları gebelik var sanıp test de yaptım.
Fakat asıl hamile kaldığımda bu yazdığınız belirtiler adetim geçtikten sonra oldu. Adetim gecikmeden önce en net belirtim göğüs ucu hassasiyetiydi.
O yüzden hamile değilsiniz diyemem ama gerçekten hamileyseniz ve bu belirtileri yaşıyorsanız adetinize 6 gün yok demektir.
Erken gebelikle öğrenenler oluyor baya farklı hissediyorsan yap benceYani şöyle söyliyim geçen ayki adet günümü hatırlamıyorum belkide dediğiniz gibi yoktur bilmiyom gögüste içten yanmalı oluyo ara ara bide rengi koyulaşmıs biraz bilemiyorum bende biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
Aslında birazda beklemek istiyorum bu belirtiler olalı daha 5gün filan oldu cıkarmıkıErken gebelikle öğrenenler oluyor baya farklı hissediyorsan yap bence
Ay hadi inşallah ya yumurtlama gününü biliyor musunArkadaşlar meraba. Adetime6gün var ama mide bulantım oluyo çok sık idrara cıkıyorum ve belim agrıyo sürekli uyumak istiyorum halsizim sizde de bu durumlar oldu yazarsanız sevinirim☺
Yaa hayırYa biraz ayıp mı oldu söylediğim utandım şimdi
Valla normal de bilmiyorum ama ilk defa böyle bişey yasıyorum sizde de oldumuAy hadi inşallah ya yumurtlama gününü biliyor musun
Doğru haklısın canım bilgin için teşekkür ederimYaa hayıröyle düşünme ayıp olmadı kadın kadınayız zaten canım birbirimize sormazsak nasıl öğrenicez
Bende hemen çıktı testte daha beta hcg 23 düAslında birazda beklemek istiyorum bu belirtiler olalı daha 5gün filan oldu cıkarmıkı
Doktora gitmeden gebelik testi yaparsın ona göre gidersinYani şöyle söyliyim geçen ayki adet günümü hatırlamıyorum belkide dediğiniz gibi yoktur bilmiyom gögüste içten yanmalı oluyo ara ara bide rengi koyulaşmıs biraz bilemiyorum bende biraz daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum
Çikmiyor bazen geçende böyle oldu çıkmadı dedim tarlusal kullandım ve düşük yapmısım yani inanmıyorum testlere acıkcasıDoktora gitmeden gebelik testi yaparsın ona göre gidersin