acaba hamile miyim

haklısısn canıım katılıorum sana bende acıklamıştımzaten

cevap verecek yok mu?

canım anlıorum ama kızma sana bişey demek istiyorum icin rahat oluormu ilişki yasarken erkek arkadasınnlaaa sana tavsiyem evlenmeden kesinlikle iişkiye girme kimseyle veya bulunma sen genc kızsın ama eger güvenin varsa arkadasına sen bilirsin ben tavsiyemi açıkladım

çok ama çook az bi ihtimal derken senin şüphene karşılık yazdım demek istediğim madem şüphen var o zaman bi test yap buradaki kimse bunun cvbını bilemezki

bu topiği açan kişinin bayan olduğuna inanmıyorum aramızda erkek olabilirrrrrrrr

bence de saçma ötesi bi konu...biiiiir o nası bi zihniyet ki elinde o şey kuruyo, el yıkama unutuluyo..çok garip....iki gebe kalmak o kadar kolay değil..üüüüççç erkek arkadaşıyla o haltları yiyen bi kızın her konusa bilgisi vardır...kusura bakma ama küçücük beyninle insanlarla dalga geçmeye çalışıyosun...

kızlar haklısınız sanada katılıorum ya aramızda erkek var nasıl rahat olabiliolar anlamıorum ya bunlar evliliğin ne olduğunu bilmio sanırım bekarlar

İnternete girip sosyal ağlarda dolaşmayı bilen sevgilisiylee herşeyi yapabilenn buu sorunun cevabını bilmiyor demek çok ama çok komikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…