Acaba hamile miyim?

tiamo_rose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
7
0
1
33
6 aylık evliyim bu güne kadar hiç korunmadik duzenli iliskiye giriyoruz bebek istiyoruz yaklaşık 3 aydır folik asit kullanıyorum. Adetime 7 gün kala açık pembe akıntım oldu ve o günün akşamına eşimle birlikte olduk ve gece tekrar akıntım oldu kasiklarimda ağrı var acaba gebelik var midir ya da bu akıntının sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler

Adet yaklaştığı için de olabilir.isterseniz kan testi yaptırın çıkar belki yoksa biz bilemeyiz

Adet tarihim 13 ekim henüz test için erken varsa bile cikmayabilir diyorlar bide her ay umitleniyorum ama olmayınca da üzülüyorum o yuzden test yaptırmaya da korkuyorum

6 aylık evlilik az sabırlı olun.
Doktora gidin yumurtlama döngülerinize göre hareket edin, pembe akıntıya göre değil.

Tabiiki doktor degilsiniz ama insan bazen anlatip soracak dertlesecek kimsesi olmayinca birilerinden yardim istiyor insanlar sadece yargılayıp olumsuz konuşuyorlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorsun insanların birbirini yargılamadan yardımcı olmaya çalıştıklarını gördüğüm için bende derdimi paylaşmak istedim

Adet günün gecerse test yaptiracaksin acaba varmi yok mu diye kafana takma bence ne umutlan nede umursamaz ol biz ne desek boş

Daha çok yenisiniz.Endişe etmeyin,her şeyin bir zamanı var.Stres yaptıkça bu süreci uzatırsınız.Rahat olun,tecrübeyle sabit:oops:

Stres yapmamaya çalışıyorum dusunmemeye calisiyorum ama adet günümgünüm yaklaşınca böyle oluyo acaba var mi yok mu diye düşünmeden edemiyorum çocukluğumdan beri tek hayalim büyüyünce anne olmak derdim çok istediğim için her belirtiyi hamilelik sanır oldum

Ama bu konu farklı arkadaşım. Acaba hamileyim sorusunun cevabını nasıl verelim. Test yaptırmak zorundasın. Hamilemiyim konuları hep tepki alıyor ve insanlar haklı. Bunun tek yanıtı doktor yada testte çünkü. Rabbim istediğin zaman nasip etsin sağlıkla inşallah.

Stres yapmamaya çalışıyorum dusunmemeye calisiyorum ama adet günümgünüm yaklaşınca böyle oluyo acaba var mi yok mu diye düşünmeden edemiyorum çocukluğumdan beri tek hayalim büyüyünce anne olmak derdim çok istediğim için her belirtiyi hamilelik sanır oldum
Bende bu ay yine olmadı diye üzülürdüm.Sabırlı olmaktan başka seçenek yok malesef.Belirtiler aynı kişide bile değişebiliyor.Geçirilen hamilelik sayısı artınca

Back
X