Acaba hamile olabilir miyim ??!!

HifaNursima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
64
13
29
Merhaba ben 20 yaşındayım erken evlendim 2 yasında dünyalar tatlısı bir kızım var ve geçenlerde esinle adetimden hemen hemen 2 hafta sonraki ilişkide komple içime boşaldı bi kereliğne sonra çok afedersiniz bu 3 kere oldu kızdım niye yaltın daha çocuk için erken diye olan olmuştur dedi neyse tabi beni bir korku sardı ve bir hafta geçti göğüslerimde bir ağrı ve hassasiyet başladı iki gündür ilk gebeliğimdede olmuştu hamileysem de bebeğinin canı sağ olsun Asla aldırmam ama biraz erken oldu tabi hem benim için hem kızım için o_O

Merhaba ben 20 yaşındayım erken evlendim 2 yasında dünyalar tatlısı bir kızım var ve geçenlerde esinle adetimden hemen hemen 2 hafta sonraki ilişkide komple içime boşaldı bi kereliğne sonra çok afedersiniz bu 3 kere oldu kızdım niye yaltın daha çocuk için erken diye olan olmuştur dedi neyse tabi beni bir korku sardı ve bir hafta geçti göğüslerimde bir ağrı ve hassasiyet başladı iki gündür ilk gebeliğimdede olmuştu hamileysem de bebeğinin canı sağ olsun Asla aldırmam ama biraz erken oldu tabi hem benim için hem kızım için o_O

Smdi burada dalga gecen ultrason cihazimizmi var diyen cok olucakdir.
Ben guzelce yorumumu yapip cikayim istedim.
Oncelikle seni yargilamicam neden korunmadin vs vs diye.
Adetin gecti ise hamile olma olasiligin var en iyisi bi test yoksa belirtilerle pek bilemeyiz canim.
Ben arastira arastira baya bi bilir oldum bu durumda adet belirtisi ile hamilelik arasinda pek bi fark yok birinde ayni belirtileri yasayip pozitifi goruyosun digerinde adet oluyosun.
En iyisi test bu arada benm basima geldi erken oldugunu dusunuyosan en iyisi onlemini al benim 10 aylik bi oglum var ve 30 haftalik 2 .ye hamileyim korunmadim ve hamile kaldim :)
Rabbimin takdiri :))
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun..

Cidden baya er ken evlenmissin . Hayrlisi olsun cocuk acisindan . 20 yasnda anne olmak nasl bsey merak ediyorum ben de 20 yasndayim 8 aylik evliyim . Kanmda pihtilasmadan dolayi 3 5 yil bebek yasak zaten dsunmuyoruz daha ama 20 yasnda nasl bir duygu merak ediyorum bana cok erken geliyor . 3 5 yil yasak olmasada 3 5 yil dusunmezdim zaten

O kadar detaylı yazmışsınız ki tebrikler teşhisi koymakta hiç zorlanmadık.
Hamile olursunuz yada olmazsınız ama sizin bir çocuktan önce ahlaka ve edebe ihtiyacınuz var!!!
Çok afedersiniz ama ben bu sitede ne konular okudum sevgilisiyle milletin onlara edep vermeye gelince ahlak bekçisi oluyorduk ta benim sorduğum slruyamı takıldınız sonuçta burası bir internet sitesi kimse kimseyi tanımıyp ve her türlü derdini de anlatmak için bu blog var yanlış mıyım acaba...:KK20:

Merhaba bende yeni uyeyim yaklaşık 2 yıldır evliyim daha once bir düşük yaşadım 4-5 aydır deniyoruz bu ay ovulasyonla takip ederek denedik suan goguslerde hassasiyet biraz bulantı ve iki gün önceye kadar da kaldıklarında batma vardı ama su an adetbolcakmisim gibi sancı oluyor arada test yapmaya korkuyorum buarada 18/07son adet tarihimdi bunlar normanl mi hamile olabilirmiyim

Merhaba bende yeni uyeyim yaklaşık 2 yıldır evliyim daha once bir düşük yaşadım 4-5 aydır deniyoruz bu ay ovulasyonla takip ederek denedik suan goguslerde hassasiyet biraz bulantı ve iki gün önceye kadar da kaldıklarında batma vardı ama su an adetbolcakmisim gibi sancı oluyor arada test yapmaya korkuyorum buarada 18/07son adet tarihimdi bunlar normanl mi hamile olabilirmiyim

Sizi sıraya alalım bayan. Birazdan sonucunuzu açıklarız..:KK14:

Adetinizden 2 hafta sonrası yumurtlama döneminiz oluyor. Ve ilişkiden sonra ertesi gün hapı falan almadıysanız hamile olma ihtimaliniz çok yüksek demektir. Bebek istemiyorsanız, keşke korunsaydınız diyorum sadece.

Çok afedersiniz ama ben bu sitede ne konular okudum sevgilisiyle milletin onlara edep vermeye gelince ahlak bekçisi oluyorduk ta benim sorduğum slruyamı takıldınız sonuçta burası bir internet sitesi kimse kimseyi tanımıyp ve her türlü derdini de anlatmak için bu blog var yanlış mıyım acaba...:KK20:
Adetim gecikti hamilemiyim denirde (ki o da denmez bunu testle öğrenirsiniz muayene ile öğrenirsiniz biz sizi muayene etmiyoruz burda) kaç kere yaptın ay neden yaptın yok ne kadar içiniz dolmuş bize ne bundan.
Ulu orta her tanıdığınıza anlatıyorsanız bunları normal tabi.

Adetim gecikti hamilemiyim denirde (ki o da denmez bunu testle öğrenirsiniz muayene ile öğrenirsiniz biz sizi muayene etmiyoruz burda) kaç kere yaptın ay neden yaptın yok ne kadar içiniz dolmuş bize ne bundan.
Ulu orta her tanıdığınıza anlatıyorsanız bunları normal tabi.
Sananeyle yorum yazmazsın ozaman meşgul etmezsin olur biter sana gel illada yaz diyen olmadı illa çok bilmiş olucaksıniz dimi ben burada sadece onun için konu açmadım hamilelikleri alakalı konuşmak istedim tabi sizin gibi.maydonozlar araya ilave olmasaydı

Sananeyle yorum yazmazsın ozaman meşgul etmezsin olur biter sana gel illada yaz diyen olmadı illa çok bilmiş olucaksıniz dimi ben burada sadece onun için konu açmadım hamilelikleri alakalı konuşmak istedim tabi sizin gibi.maydonozlar araya ilave olmasaydı
Daha ergenliğini bitirmeden kadın olmuşsun bunun bunalım ve saldırganlığına veriyorum cevabını.
İstediğim yere yorum yazarım madem konu açtın her yorumu alacaksın.

X