- 7 Kasım 2016
- 6
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Pembeligelin
-
Eğer emin olamıyorsan bence kan testi ver canım idrar testini sabah idrarı ile yapıyorsun değil mi ?Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim. Adetim 7 gün gecikti. Karnimin alt kısmında ağrı var ara ara kasiklarima vuruyor ağrısı. Midem ağrıyor daha da çok yanma var. Daha önce birçok kez gebelik testi yaptım sürekli negatif çıkinca bu ay korkuyorum yapmaya. Sizce hamile olabilirmiyim...
Hayırlı haberler ile gel inşallah canımEvet canım sabah. Yarın sabah yapmayıdüşünüyorum
Canım sıkma canını daha çok yenisiniz böyle yıpratma lütfen olur mu ? Gerçekten çelik gibi sabır gerekMaalesef negatif çıktı arkadaşım çok Üzgünüm amaaaa yapacak hıcbişey yok
Canım tebrikler büyük ihtimalle hamilesin :) testi tekrarla yada kan tahlili yaptır kesin sonuç için..Eki Görüntüle 1910272 Eki Görüntüle 1910272 Merhaba bende aranıza yeni katıldım regl 1 gün geçti karnımda minik minik ağrılar var ama adet öncesi gibi değil test yaptım 2. Çizgi silik sabah idrarı ile değil öğleden sonra yaptım sizce resimdekinden biraz daha belirgin resimde çok az gözüküyor
Hamilesin bence Tebrikler kan testi verEki Görüntüle 1910272 Eki Görüntüle 1910272 Merhaba bende aranıza yeni katıldım regl 1 gün geçti karnımda minik minik ağrılar var ama adet öncesi gibi değil test yaptım 2. Çizgi silik sabah idrarı ile değil öğleden sonra yaptım sizce resimdekinden biraz daha belirgin resimde çok az gözüküyor
Malesef Almanya'da 7 hafta lazım doktora gitmek için normal hastaneler yapmıyor sırf kadın doktorları oda bir önceki adettin ilk gününden 7.haftada yapıyor kese oluşmadan hamilelik sayılmıyor yoksa can atıyorum öğrenmek içinHamilesin bence Tebrikler kan testi ver
Bir kaç gün sonra tekrarlarım artık silik olduğu için tereddüt ettim çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdirCanım tebrikler büyük ihtimalle hamilesin :) testi tekrarla yada kan tahlili yaptır kesin sonuç için..
Yaptın mı tekrar test merak ettimBir kaç gün sonra tekrarlarım artık silik olduğu için tereddüt ettim çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir
Evet yaptım gecikmenin 7. Günü şiddetli bir şekilde sancılı regl oldum beni yanıltan normalde bir gün bile gecikmez günü gününedir ve test silikten bir tık daha koyuydu ve göğüslerim fazla şişti kahverengi alan koyulaştı kesin var bişeler dedim ama yokmuş bence kimse kafasına takmamalı düşündükçe herşey belirti gibi geliyor en sağlıklısı 10 gün gecikmeden sonra kan veya normal test daha erken olunca sırf stresYaptın mı tekrar test merak ettim
Ahh çok sevindim adına hayırlısı ile doğurursun inşallah inşallah bende yakın zamanda tadarım bu duyguyuCanım senin yaşadığının aynısı temmuz ayında benimde başıma gelmişti 12 gün gecikme ile adet oldum sonraki ay normal gününde geldi ve eylul ayında yine gecikmem oldu ama bu defa yine adet olurum diye test yapıp üzülmek istememistim 2 hafta gecikme ile evde test yaptım bakamadım bile teste :) eşim bakıyordu 2.cizgide koyulaştı bayağı dedi inanamadik ikimizde sonra kan testi ile kesinleştirdik 6 haftalık hamileydim öğrendiğimde
Bu şekilde olanlar sonraki ay veya 1 adet sonra hamile kalıyormuş rahim kendini hamileliğe hazırlıyormuş sanırım burdan bir arkadaş söylemişti banada :)
İnşallah sende alırsın mutlu haberi yakın zamanda
Belki vardı da düşük yaptın cnn belirtelere bakılırsa ile görünüyor çoğu kadın yeniEvet yaptım gecikmenin 7. Günü şiddetli bir şekilde sancılı regl oldum beni yanıltan normalde bir gün bile gecikmez günü gününedir ve test silikten bir tık daha koyuydu ve göğüslerim fazla şişti kahverengi alan koyulaştı kesin var bişeler dedim ama yokmuş bence kimse kafasına takmamalı düşündükçe herşey belirti gibi geliyor en sağlıklısı 10 gün gecikmeden sonra kan veya normal test daha erken olunca sırf stres
Belki vardı da düşük yaptın cnn belirtelere bakılırsa ile görünüyor çoğu kadın yeni
Yeni ghamilelikte adet oluyor yani düşük yapiio
ve bu adet gününe ck yakın olduğu için anlamı o adet olduğunu sanabilio düşük anlaşılmio[/QUOTE evet. Malesef düşüktü çünkü ikizmiş biri gitmiş biri kalmıştı 31 Aralık'ta
malesef onuda kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?