Acaba hamilemiyiim

Pembeligelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
6
1
1
30
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim. Adetim 7 gün gecikti. Karnimin alt kısmında ağrı var ara ara kasiklarima vuruyor ağrısı. Midem ağrıyor daha da çok yanma var. Daha önce birçok kez gebelik testi yaptım sürekli negatif çıkinca bu ay korkuyorum yapmaya. Sizce hamile olabilirmiyim...

Eğer emin olamıyorsan bence kan testi ver canım idrar testini sabah idrarı ile yapıyorsun değil mi ?

İdrar testii aslında yipratmiyorum kendimi ama insan az da olsa üzülüyoor olsun ALLAH büyük hayırlı zamanlarda nasip etsin insallaj

Merhaba bende aranıza yeni katıldım regl 1 gün geçti karnımda minik minik ağrılar var ama adet öncesi gibi değil test yaptım 2. Çizgi silik sabah idrarı ile değil öğleden sonra yaptım sizce resimdekinden biraz daha belirgin resimde çok az gözüküyor

Canım tebrikler büyük ihtimalle hamilesin :) testi tekrarla yada kan tahlili yaptır kesin sonuç için..

Yaptın mı tekrar test merak ettim
Evet yaptım gecikmenin 7. Günü şiddetli bir şekilde sancılı regl oldum beni yanıltan normalde bir gün bile gecikmez günü gününedir ve test silikten bir tık daha koyuydu ve göğüslerim fazla şişti kahverengi alan koyulaştı kesin var bişeler dedim ama yokmuş bence kimse kafasına takmamalı düşündükçe herşey belirti gibi geliyor en sağlıklısı 10 gün gecikmeden sonra kan veya normal test daha erken olunca sırf stres

Canım senin yaşadığının aynısı temmuz ayında benimde başıma gelmişti 12 gün gecikme ile adet oldum sonraki ay normal gününde geldi ve eylul ayında yine gecikmem oldu ama bu defa yine adet olurum diye test yapıp üzülmek istememistim 2 hafta gecikme ile evde test yaptım bakamadım bile teste :) eşim bakıyordu 2.cizgide koyulaştı bayağı dedi inanamadik ikimizde sonra kan testi ile kesinleştirdik 6 haftalık hamileydim öğrendiğimde
Bu şekilde olanlar sonraki ay veya 1 adet sonra hamile kalıyormuş rahim kendini hamileliğe hazırlıyormuş sanırım burdan bir arkadaş söylemişti banada :)
İnşallah sende alırsın mutlu haberi yakın zamanda

Ahh çok sevindim adına hayırlısı ile doğurursun inşallah inşallah bende yakın zamanda tadarım bu duyguyu

Belki vardı da düşük yaptın cnn belirtelere bakılırsa ile görünüyor çoğu kadın yeni
Yeni ghamilelikte adet oluyor yani düşük yapiio
ve bu adet gününe ck yakın olduğu için anlamı o adet olduğunu sanabilio düşük anlaşılmio

Selam kızlar, benim bugün adetim 1. Günü hala adet olmadım ve sabah idrarıyla test yaptım 2. Çizgi silik çıktı.Böyle bir durum yaşayan varmı?

E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…