Acaba hamilemiyim yardım

elif mehmet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
5
1
1
28
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar evliyim ve adetim geçeli 4 gün oldu adet belirtileri gibi belirtiler yaşiyorum ama olmadım ve bugün kahverengi leke geldi bir iki damla acaba hamilemiyim benim gibi bu olayı yaşayıp hamile olan varmi yardim edin lutfen

Bende her zaman kahverengi leke oluyor sanırım pko dan dolayı. Bazen usutunce de olurmuş. Umarım hamilesindir Allah bekleyen herkese nasip etsin.

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar evliyim ve adetim geçeli 4 gün oldu adet belirtileri gibi belirtiler yaşiyorum ama olmadım ve bugün kahverengi leke geldi bir iki damla acaba hamilemiyim benim gibi bu olayı yaşayıp hamile olan varmi yardim edin lutfen

Evet olabilir. Ben hamile kaldığımda kahverengi akıntım oldu adet olacağım gün daha sonra hiç birşey olmadı. Sık idrara çıkıyor musunuz? Hamilelik testi alıp yapın belki pozitif çıkar..

Bende her zaman kahverengi leke oluyor sanırım pko dan dolayı. Bazen usutunce de olurmuş. Umarım hamilesindir Allah bekleyen herkese nasip etsin.
Bende normalde adet günüm geldiginde 1 gün önce gelirdi kahverengi leke ertesi gün olurdum ama bu sefer olmadı ve karnımda kasıklarımda garip bi ağrı var inşallah hamileyimdir

Back
X