Acaba hamilemiyim yardım ??

FINDIK87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
32
0
96
37
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba ben 2 senelık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik ilk olarak denediğimiz tarih gerçi çok düşük bi ihtimal ama adetim geciktiği için şüpheleniyorum. Adet olmamama 5 gün vardı biz bu olayı yaşadığımızda ve bu zamana kadar adetim hiç gecikmezdi zaman olarak hiç uymadığını biliyorum ama adetim geciktiği içinde şüpheleniyorum. Aranızda hiç bu şekilde hamile kalan var mı ? Düşünceleriniz nedir ?

Teşekkürler

ebruli arkadasimiza katiliyorum bencede bi test yap cnm insallah hamissindirr..Rabbim ol dedikten sonra olur 5 gun erken 5 gun gec.. hadi hayirlisi cnm

Cok saolun dun evde yaptım testı ama bısey cıkmadı daha 6 gun gıbı bı zaman oldu o yuzden cıkmamıstır dıye dusunuyorum 1 hafta daha beklıyım dıyorum baska da bı belırtı yok ama bunyeden bunyeye degısıyo galıba 6 gun ıcınde hamıle kalıp adetımı etkıleme durumu olur mu ?

Bırde belımden ayaklarıma kadar agrı var sureklı bakıyorum ama adet olamıyorum cok heyecanlanıyorum acaba psıkolojık olmus olabılır mı

canım korunmayı bıraktıktan sonra adette geçikmeler olabiliyor
en kesin çözüm test yapmam o kadarda kafana takmamaya çalış
stres çok önemli yumurtalıkların bile çalışmasında etken
inş. Allah gönlünüze göre versin

canim ben hamilelik belirtisi cok yasarim ama piskolojik benimki:D bence bekle eger 3-4 gun olmazsan tekrara yabarsin meraklandim simdii

ılk deneyım oldugu ıcın bu kadar heyecanlanıyorum galıba :) elımden geldıgınce sakın olmaya calısıyorum artık haber verırım sonucu bı kac gun daha beklıyım .. ıns herkesten hayırlı haberler gelır

çok kafana takmamaya çalış ilk denediğiniz ayda oalcak diye bi kaide yok ama allahım verirse oladabilir bunu kafana takma bence hele adetin 4 5 gün geçsin bir daha test yap..

bıımde denemelerde ılk ayımız. bende cok fazla sabırsızlanıyorum. zamanda gecmıyor hadı bı gecıkeyımde mutlu haberı esımede vereyım dıye..

ınsallah allah gonlumuze gore verır..

Bende canım aynı sekılde cok heyecanlanıyorum ama benım zamanım da pek uymuyor cunku bu olayı yasadıgımızda adet olmama 3 gun fılan vardı ama hala adet olamadım hamıle kalma olasılıgının cok az oldugunu bılıyorum ama gecıkmenın nedenını anlamıyorum normalde hıc gecıkmez 26 gunde bır olurum cunku

bıımde denemelerde ılk ayımız. bende cok fazla sabırsızlanıyorum. zamanda gecmıyor hadı bı gecıkeyımde mutlu haberı esımede vereyım dıye..

ınsallah allah gonlumuze gore verır..
Selam, aynı zamanlardan bizde geçtik hatta hamilelik testinde sonunda çift çizgi çıkmış olmasına rağmen koşarak eczaneye gidip eczacıya hamileyim değilmi diye teyid bile ettirmiştim heycandan:) Öncelikle şunu çok iyi bilmek lazım biz kadınlar Akdeniz iklimi kadın grubuna giriyormuşuz ve illaki öyle hep söylendiği gibi son regl tarihimizden bir hafta sonraki o 4 yumurtlama gününde hamile kalabiliriz diye bir şey yokmuş. Akdeniz iklimi kadınları olarak regli bittiği günde ondan sonraki günde hatta regli olmadan 4-5- gün öncede hamile kalabilirmişiz. Benim hamileliğim söylenen standart yumurtlama günlerinden birinde olmadı mesela..Alakasız bir günde hamile kaldım..Sakın kendinizi şartlandırmayın ve üzmeyin sonunda harika bir heycan yaşıycaksınız ve o testi ömür boyu saklıycaksınız...2 günde bir düzenli olarak birlikte olun yeter.

Back
X