acaba hamilemiyim yoksa kafayımı yedim :))

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
eşimle geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz yaklasık 3 aydır böle ama bu ay adetim gecikti hamile olabilirmiyim yoksa etrafımda bir çok kişi senelerdir denemelerine rağmen hamile kalamdıkları için her ay a bi gün geçti a 2 gün gecti acaba hamilemiyim gibi durumların etkisi altında kaldığım içinmi böle düşünüyorum sakın gebelik testi yaptır demeyin kendime çok gülerim :)) iii ce kafayı yedim galiba

Geri çekilme yöntemiyle hamile kalan çok istiyorsanız inşallah hamilesinizdir, istemiyorsanız hayırlısı:)

Geri çekilme yöntemiyle hamile kalan çok istiyorsanız inşallah hamilesinizdir, istemiyorsanız hayırlısı:)

ya aslında bu aralar düşünüyoruz da cesaret edemiyoruz doğrusu hem kpss ye de hazırlanıyorum o yüzden erteliyoduk ama dediğiniz gibi istememek gibi bi durum yok ama haklısınız hayırlısı :))

bu yöntemlede hamile kalınabiliniyor aslında çokta güvenli bi korunma şekli olmasada senin için hayırlısı olsun

meryem üzerlide geri çekilme yöntemıyle gebe kalmadı mı

bu yöntemlede hamile kalınabiliniyor aslında çokta güvenli bi korunma şekli olmasada senin için hayırlısı olsun

sağol canım :)) amaaan olursa olsun anası belli babası belli çok da sorun değil olur olurda sınavda sıraya sığmam o kadar :))

o kadına hiç gülmemiştim :)) ya aslında korkum belkide gebelik değil...kis falan yoktur inşallah böyle durumlarda da gecikiyoyr ya

ya gebesindir belkıde ne güzel işte evlat candır...
daha tadamadım ama öyledir

bu gece yine sancılar içinde bi gece idi ama bugünden az bi kahve rengi lekelenme var ama ... bu ay kirecleme var yollarda galiba yavas yavaş geliyo :))

offff bugünde sadece kahve rengi akın tı var olcaksam olim artık yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…