acaba hamilemiyim?

acaba hamilemiyim?

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayir

OY: 6 100,0%

• Ankete Katılan
    6

bkeser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
7
1
1
33
Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Iki gün önce acik kirmizida iki damla kan gelmisti. Implantasyon kanamasi sanmistm ama dün normal adet oldum. Adetimde 4 gün erken geldi. Ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Birsürü belirtileride var gibiydi. Sabahlari mide bulantilari, cok duygusallastim ufak birseyde bile agliyorum, asiri derecede yorgunum, cok cabuk sinirleniyorum, istahim cok acildi, gögüslerimde hassasiyet var. Yani bunlarin hepsi vardi bende o yüzden hamileyim sanmistm. Adetim biter bitmez bi test yapcam ama yinede size sormak istedm. Sizce yinede hamile olabilirmiym?

cnm belrtler icn erkn ama ins hamlesndr

bahsettiğin belirtiler hem gebelik hem adet belirtisi. hamileliğin başlangıcında net bir belirti olmuyor. kanamanda gelmiş. üzmek istemem ama hamile değilsiniz büyük ihtimalle

Bence hamile değilsiniz. Tamamen psikolojik belirtiler yaşıyorsunuz. Bu kadar erken net belirti vermez. Hamile olmuş bile olsanız muhtemelen kimyasalmış denebilir. İçiniz rahat edecekse bir test yapın ama umuda kapılmayın. Allah kısa zamanda dileklerinize kavuştursun inşallah

insallah canm ya cok istiyorum. yani adetmn ikinci günü midem berbat bulanio ve basim dönüyo. Normalde hic böyle olmazdm.. cözemedm gitti
hawa sck oda olblr yani cok umutlnma cnm bnde oleydm adet oldgm zmnlar Ama hamle oldgm zmn hcbri yoktu istahszlk kabzlk oldu 6.hftada bsldi mgde bulntlrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…