Acaba hamilemiyim.

Aysngrsl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
120
42
48
Merhaba arkadaşlar.
Adetimin üzerinden 2 gün geçti. Eczaneden gebelik testi aldim. 2ci çizgi silik çıktı. Beta hcg kan testi yaptırdım. Sonuç 16.42 acaba hamilemiyimdir.

Merhaba arkadaşlar.
Adetimin üzerinden 2 gün geçti. Eczaneden gebelik testi aldim. 2ci çizgi silik çıktı. Beta hcg kan testi yaptırdım. Sonuç 16.42 acaba hamilemiyimdir.

Hcg 5 üstündeyse hamilesin demek, tebrik ederim:) henüz 10-15 günlük sanırım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar.
Merhaba evet hamilesin ama biraz bekle insAllah iyi ilerler.

Merhaba evet hamilesin ama biraz bekle insAllah iyi ilerler.
Sonuçu veren kız kan testinde silik çıktı dedi. Bi kaç güne bu hormonun yükselmesi lazim dedi. Sabırsız olduğum için biran önce öğrenmek istedim acaba hanileyim diye..

Sonuçu veren kız kan testinde silik çıktı dedi. Bi kaç güne bu hormonun yükselmesi lazim dedi. Sabırsız olduğum için biran önce öğrenmek istedim acaba hanileyim diye..
Bende oyleyim anliyorum seni hamilesin cok sukur.dikkat et kendine artik hamile oldugunu biliyorsun.ven artacakmi diye heyecan yapiyordim cok sulur artdi bence dusunme bunlari taduni cilar herseyin

Net bişey söylemek istemiyorlar ben de gittigimde hcg 14 kusurdu ve 10 günlük falandı. Ne hamilesin ne değilsin diyebilirim demişti hemşire. Kimyasal falan olur diye öyle soyledi sanırım ve oldu da zaten. Şu an için hamilesin değerlerin 2 kat yükselmesi lazım. Bu hafta tekrar kan ver ve kendine dikkat et, dinlen, yorma kendini ki bebiş tutunsun iyice :)

Tutunmasi için dikkatmi etmem gerekiyor bebisin.

Kimyasal dediginiz olay nedir

Hamilesin canim kan testini iki gunde bir tekrarla insallah degerin duzenli bi sekilde artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…