Acaba hamilemiyim

23gamze23

Umut etmek bize yakışır, umulanı vermek ona.☝
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
39
15
3
30
Arkadaşlar size bir sorum olucak.
Polikistik over sendromu olan biriyim ve çocuk istiyoruz ve bu ay klomen birde inofolik şase kullandım 16.qun çatlamam oldu sanırim ve 4 qündürde adetim qeçti asil sorum hamilelik belirtileri var son bir haftadır bulantim var halsizlik duyqu deqişiklikleri var en onemlisi adet gününün qecmesi birde kasıklarımde ve belimde aqrılar var adet belirtisi qibi ama hâlâ adet qöremedim sizce hamile olablrmym.

Arkadaşlar size bir sorum olucak.
Polikistik over sendromu olan biriyim ve çocuk istiyoruz ve bu ay klomen birde inofolik şase kullandım 16.qun çatlamam oldu sanırim ve 4 qündürde adetim qeçti asil sorum hamilelik belirtileri var son bir haftadır bulantim var halsizlik duyqu deqişiklikleri var en onemlisi adet gününün qecmesi birde kasıklarımde ve belimde aqrılar var adet belirtisi qibi ama hâlâ adet qöremedim sizce hamile olablrmym.

Çatlatma ignesinin üzerinden 2 hafta geçtiyse test yap canım inşallah vardır bebis

NEden test yapmayı denemiyorsun
Evde test yapmak istemiyorum her ay umutla beklediqim icin yarın sabahı bekliyorum kan testi yaptırcam ama benim durumumda olan varmidır şuan diye kendimi sorquluyorum birde kendimi her tütlü sonuca hazırlamak istiyorum her şey Rabbimden inşallah nasip eder.

Çatlatma ignesinin üzerinden 2 hafta geçtiyse test yap canım inşallah vardır bebis
Canim çatlama iqnesi doktorum vermedi ilk ay diye herhalde bilmiyorum ama uzun süredir takip ediyorum siteyi bu durumda olana klomen yaninda çatlatma iqneside veriyorlarmş

Canim çatlama iqnesi doktorum vermedi ilk ay diye herhalde bilmiyorum ama uzun süredir takip ediyorum siteyi bu durumda olana klomen yaninda çatlatma iqneside veriyorlarmş

Himm anladım canım peki yumurta takibi yapıldı mı? Doktorun belli bir güne ilişki önerdi mi mesela?

Yumurta takibi de yapılmadi sadece bayramin 2.qününden başlayıp qün aşırı ilişki önerdi sonuc bu işte seninde benimki qibimiydi durumun.

Yumurta takibi de yapılmadi sadece bayramin 2.qününden başlayıp qün aşırı ilişki önerdi sonuc bu işte seninde benimki qibimiydi durumun.

Ben coook önce 3 kutu klomen kullandım ama bebiş olmadı sonra kendi kendine olmuştu canım :) bende de polikistik over var. 1 buçuk sene inofolic şase kullandım. Şimdi çok şükür ikinci bebeğime hamileyim. Senin de olur inşallah hayırlısıyla hiç merak etme.

Rabbim sana baqışlasin inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı bi evlat versin çok istiyorum bende benim ebimin eşindede var 7 senedir olmuyodu Rabbim bu sene yüzlerini güldürdü onunda bizim qibi polikistik overliydi asılama oldu ikikez tutmadı aşılamadan hemen sonra kendiliqinden hamile kaldı rabbim hiç kimsenin kucaqını boş bırakmasın aratmadan versin inşallah:) :(

Rabbim sana baqışlasin inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı bi evlat versin çok istiyorum bende benim ebimin eşindede var 7 senedir olmuyodu Rabbim bu sene yüzlerini güldürdü onunda bizim qibi polikistik overliydi asılama oldu ikikez tutmadı aşılamadan hemen sonra kendiliqinden hamile kaldı rabbim hiç kimsenin kucaqını boş bırakmasın aratmadan versin inşallah:) :KK43:

Aminnn canım daha çok gençsin hiç merak etme senin de olacak hatta gün gelecek ya hamileysem diye endişe bile duyacaksin :D

Ayyyy inşallah valla çok duyqulandim. :'(
Bu arada gecen ay tam bir yıl oldu 1 yildır istiyorduk ama olmadı evliliqimizn 6.ayında doktora qitmeye basladim once qlifor verdi zayıfla biraz dd ama kilo veremiyorum.

Ayyyy inşallah valla çok duyqulandim. :'(
Bu arada gecen ay tam bir yıl oldu 1 yildır istiyorduk ama olmadı evliliqimizn 6.ayında doktora qitmeye basladim once qlifor verdi zayıfla biraz dd ama kilo veremiyorum.

İnsülin direnci var mıydi sende canım? Egzersiz yapıyor musun?

I
İnsülin direnci var mıydi sende canım? Egzersiz yapıyor musun?
Insulin direnci icin herhanqi bişey istemedi doktorum ama ben saqlık ocaqında kan testi yaptıqimda herhanqi bisey çıkmadi herseyim çok iyidi diyet yaptim doktorumun ilk önerdiqi evde eqzersizler yapıyordum ama sadece 4 kilo verdim daha sonra psikojkmen çöktüm bu konuda bıraktim herseyi tekrar doktora qittim klomen ve inofolik şase verdi kullandım doktorumun tek dediqi eylül ayında test yap sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa qel bidaha dedi ama sence tuhaf dqlmi hiç böyle olmamştım daha önce yoksa bosami kuruyorum kafamda. :(

I

Insulin direnci icin herhanqi bişey istemedi doktorum ama ben saqlık ocaqında kan testi yaptıqimda herhanqi bisey çıkmadi herseyim çok iyidi diyet yaptim doktorumun ilk önerdiqi evde eqzersizler yapıyordum ama sadece 4 kilo verdim daha sonra psikojkmen çöktüm bu konuda bıraktim herseyi tekrar doktora qittim klomen ve inofolik şase verdi kullandım doktorumun tek dediqi eylül ayında test yap sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa qel bidaha dedi ama sence tuhaf dqlmi hiç böyle olmamştım daha önce yoksa bosami kuruyorum kafamda. :KK43:

Hayırlisi olsun artık canım inşallah güzel haberler verirsin :)
Bu gunlerinin kıymetini bil olur mu şimdi bebek meselesini kafana takip doya doya eşinle başbaşa güzel vakit geçirmeyi ihmal etme. Bol bol gez dolaş evliliğin, eşinle başbaşa olmanin tadını çıkar. Bebek illa ki olacak ama bu günler geri gelmeyecek. Hayatı kendine ve eşine zehir etme daha cokkk gençsin :KK68:

Bu gunlerinin kıymetini bil olur mu şimdi bebek meselesini kafana takip doya doya eşinle başbaşa güzel vakit geçirmeyi ihmal etme. Bol bol gez dolaş evliliğin, eşinle başbaşa olmanin tadını çıkar. Bebek illa ki olacak ama bu günler geri gelmeyecek. Hayatı kendine ve eşine zehir etme daha cokkk gençsin :KK68:
Allah razı olsun canım Rabbim saqlıklı bi şekilde bebeqiniz kucaqınıza almayı nasip etsin inşallah bende senin qibi bi qün böyle birine bu konu için içini rahatlatırım sabah kan vercem.büyük ihtimal akşama doqru sonuç belli olur dua et ne olur rabbim benim yüzümüde quldursün :anneadayı::KK68::KK200:

Allah razı olsun canım Rabbim saqlıklı bi şekilde bebeqiniz kucaqınıza almayı nasip etsin inşallah bende senin qibi bi qün böyle birine bu konu için içini rahatlatırım sabah kan vercem.büyük ihtimal akşama doqru sonuç belli olur dua et ne olur rabbim benim yüzümüde quldursün :anneadayı::KK68::KK200:

Aminnn inşallah canım. Ben de burada gecelerce konuları okurdum umut ışığı arardım. Rabbim ol değince oluyor onun bir zamanı var ve zamanını bekliyor.

Bu arada rabbim nasib ederse kızım olursa adını nazar koycam rabbim saqliklı bi evlat versin ama kızımın olmasını cok istiyorum.:nazar::KK68:

Aminnn inşallah canım. Ben de burada gecelerce konuları okurdum umut ışığı arardım. Rabbim ol değince oluyor onun bir zamanı var ve zamanını bekliyor.
Aynen inanki qeceleri saat 3lere 4lere kadar uyumuyorum rabbim kabul etsin her namazım da tek duam önce hayırlısıysa versin hayırsızsa vermesin diye dua ediyorum elimde telefon sadece bu siteden kendime qöre sorulari cevaplari okuyorum.

Aynen inanki qeceleri saat 3lere 4lere kadar uyumuyorum rabbim kabul etsin her namazım da tek duam önce hayırlısıysa versin hayırsızsa vermesin diye dua ediyorum elimde telefon sadece bu siteden kendime qöre sorulari cevaplari okuyorum.

İnşallah rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin evladını canım. Nazar hanım demek ki biraz nazlı ki seni böyle bekletiyor :)

Back
X