- 5 Eylül 2021
- 7
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Fatma meltem
Merhaba bayanlar adetime 5 gün var test yaptım ikinci çizgi çok ince çıktı acaba hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini paylaşır mıısınMerhaba bayanlar adetime 5 gün var test yaptım ikinci çizgi çok ince çıktı acaba hamilemiyim
Testini paylaşır mıısın
İnşallah Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin şuan hiç belirti yok ama baklm nasipEvet hamilesin bence aynı gün tekrarla testi
Cizgi 5 dk içinde çıktıysa eğer hamilesiniz tebrikler kan testi verin mutlakaMerhaba bayanlar adetime 5 gün var test yaptım ikinci çizgi çok ince çıktı acaba hamilemiyim
İnşallah birkaç gün daha bekleyim diyorumCizgi 5 dk içinde çıktıysa eğer hamilesiniz tebrikler kan testi verin mutlaka
Testte pozitifi gördükten sonra beklemenin anlamı yok bence ama siz bilirsiniz hayırlısı olsunİnşallah birkaç gün daha bekleyim diyorum
TeşekkürlerTestte pozitifi gördükten sonra beklemenin anlamı yok bence ama siz bilirsiniz hayırlısı olsun![]()
Teşekkürler tekrar test yapicam yanlis degldir inşallah size de rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen 7. Haftamdayım hiç belirtim yokhamile olmak için belirti aramayın. Test hamile olduğunuzu gösteriyor
![]()
Sonuç nedir acaba çok merak ettimTeşekkürler tekrar test yapicam yanlis degldir inşallah size de rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin