- Konu Sahibi tawatchai123
Sağlıkla ilersin bebişin bence bta hcg ye takılma artık sağlıklı hamilelik geçirmeye bak beslenmene ve dinlemene dikkat et bugünlerin tadını çıkar benceSonuç çıktı 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla ilersin bebişin bence bta hcg ye takılma artık sağlıklı hamilelik geçirmeye bak beslenmene ve dinlemene dikkat et bugünlerin tadını çıkar benceSonuç çıktı 348
Bu sonuçlarla normal gebelik olurmu bana çok düşük geliyor kafayı yemek üzereyim eşimde bir daha kan verme bekleyelim diyor onu da kendimi de yıprattımSağlıkla ilersin bebişin bence bta hcg ye takılma artık sağlıklı hamilelik geçirmeye bak beslenmene ve dinlemene dikkat et bugünlerin tadını çıkar bence
Kesinlikle eşin doğru söylüyor anormal bir durum olsaydı zaten doktorun söylerdi bence kendini dinleme belirti vs de arama güzel düşün iyi enerji yolla bebişineBu sonuçlarla normal gebelik olurmu bana çok düşük geliyor kafayı yemek üzereyim eşimde bir daha kan verme bekleyelim diyor onu da kendimi de yıprattım
Bu sonuçlarla normal gebelik olurmu bana çok düşük geliyor kafayı yemek üzereyim eşimde bir daha kan verme bekleyelim diyor onu da kendimi de yıprattım
Kanları aynı yerdemi verdiniz?Bu sonuçlarla normal gebelik olurmu bana çok düşük geliyor kafayı yemek üzereyim eşimde bir daha kan verme bekleyelim diyor onu da kendimi de yıprattım
Bakırköy un kadın doğumu Bahçelievler'de 2 defa Bakırköy ün polinlikte 2 defa da bahçelievler in acilinde verdim fark olur muKanları aynı yerdemi verdiniz?
İyi diyorsunuz yaniBenim böyle adet gibi kanamanın ardındam pozitif çıkmıştı ilk değerim 184 sonra 600 çıkmıştı sonra, bir anda 500 lere düştü dış gebelik miş sonra tekrar yükseldi 2500 lere çıktı ama sizin hep yükselmeye devam etmiş tutunmaya çalışıyor bence çok yeni bir gebelik
İnşallah canımKesinlikle eşin doğru söylüyor anormal bir durum olsaydı zaten doktorun söylerdi bence kendini dinleme belirti vs de arama güzel düşün iyi enerji yolla bebişine
Allah gönlüne göre versin inşallah canımBenim böyle adet gibi kanamanın ardındam pozitif çıkmıştı ilk değerim 184 sonra 600 çıkmıştı sonra, bir anda 500 lere düştü dış gebelik miş sonra tekrar yükseldi 2500 lere çıktı ama sizin hep yükselmeye devam etmiş tutunmaya çalışıyor bence çok yeni bir gebelik
O zaman bekliyeyim 24 Kasım'da randevum var zaten inşallah o zamana kadar kese görünürEvet fark eder aynı yerde vermeniz sağlıklı artışı görmeniz açısından daha iyi
İnşallah sağlıkla görürsünüz 24 ünde kesin görürsünüzO zaman bekliyeyim 24 Kasım'da randevum var zaten inşallah o zamana kadar kese görünür
MerhabaBenim böyle adet gibi kanamanın ardındam pozitif çıkmıştı ilk değerim 184 sonra 600 çıkmıştı sonra, bir anda 500 lere düştü dış gebelik miş sonra tekrar yükseldi 2500 lere çıktı ama sizin hep yükselmeye devam etmiş tutunmaya çalışıyor bence çok yeni bir gebelik
Canım şimdi denk geldim konuşmana , maşallah değerlerin artıyor kötü şeyler getirme aklına beslemene dikkat et doktor verdiyse folik asidini al ağrın sızın kanaman olmadığı sürece de ki olsa bile direk aklına kötü şeyler getirme keyfini çıkar. 24 kasımda da muhtemelen kese görmüş olursun son adet tarihin neydi ?O zaman bekliyeyim 24 Kasım'da randevum var zaten inşallah o zamana kadar kese görünür