Acaba hamilemiyim

Se03ya07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
98
13
18
29
18 20 Ağustos arası adet olmuştum. Adet sonrası doğurganlık dönemi yumurtlama dönemi çok dikkat ederek ilişki yaşadık eşimle. Kasıklarımda Ağrı oluyor 3 gündür kasıklarımda ve bir haftadır ara ara olan bazen çok olan miğde bulantım var bazen çok yorgun hissediyorum kendimi. Ve hiç böyle birşey başıma gelmemişti oturduğum yerde uyuyorum hep uykum var gibi. Adetime 9 gün var dün test yaptım evde negatif çıktı. Acaba hamilemiyim erken diye mi belli olmadı istediğim için çocuk üzülüyorum negatifi görünce acaba hamile olabilir miyim?

Yani adete 9 gün kala belirti yaşamak neredeyse imkansıza yakın, bu çok düşük ihtimal. İlişkiye girdiğiniz dönemde yumurtanız hali hazırda duruyordu ise bile. Sperm ile yumurta bileştikten sonra döllenip rahme yol alması bir haftayı buluyor. Rahme tutunan döl ise yine 4-5 gün içinde rahme yerleşmiş ve yavaş yavaş hormonları yükseltmeye başlıyor. Bizim belirti dediğimiz şeyler Hormonlar yükseldikçe hissedilen şeyler. Hormonlar düşük olduğu baştaki süreçte bile uyku hali gibi belirti yaşanmıyor. Bahsettiğim tüm bu süreç neredeyse adete yakın veya adet günü tamamlanan süreç zaten o yüzden testi yaptığımızda o zaman çıkıyor sonuç. Bu hamilelik düşündüğümüz zaman çoğu şeyi istemsizce belirtiden sayabiliyoruz. Sizin adet gününüze daha varmış belki yumurtladınız o gün belki bu günlerde yumurtlayacaksınız adet gününüze kadar gün aşırı değerlendirin adet gününüz gelince de testinizi olun. İnşallah gönlünüze göre hayırlı bir sonuç olur 👍

Adete daha 9 gün varken hamile olup bu belirtiler yaşamak mümkün degil.daha yeni yumurtlama gerçekleşmiş hemen hemen.bana kalırsa hamile degilsiniz

Bu kadar erken belirti vermez, benim son adet yarihim 30 temmuz geciktikten 2 gün sonra çift çizgi gördüm halen daha belirtim yok. Belirtiler en erken 5 genellikle 6. haftadan itibaren başlar

Gebelik ile ilgili belirtiler 6 7 haftalarda basliyo ki herkeste.olmayadabiliyor

Canim en güzel sonucu reglin 1 gün geçikince alırsın suan tüm belirtiler şaşırtıcı olur. inşallah çift çizgi görürsün bu ay 🤲

Back
X