Canım kanama hariç hepsi regl önceside olabilecek şeyler lekelenmede yerleşme kanamasına benziyor kesin bir şey demek şimdi doğru olmaz ama inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar
9 martta yani 16 gün önce korunmasız ilişkim oldu 2 gün öncede kahverengi lekenmem oldu daha reglime 10 gün var ve leke geldiği gün belim ve başımda ağrıyordu 3-4 günde midem hafif bulanıyor çok halsizlik yorgunluk var üstümde acaba hamilemiyim yarın kan vericem ama çok merak ediyorum
Ay nasıl yarına kadar sabredicem içimde çok tuaf bi his var hayırlısı olsun inşallah benim hiç adet öncesi böyle lekelenmem olmadı ilk defa böyle bişey başıma gelince içime bi kuşku düştüCanım kanama hariç hepsi regl önceside olabilecek şeyler lekelenmede yerleşme kanamasına benziyor kesin bir şey demek şimdi doğru olmaz ama inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım yüksek ihtimalle lekelenme gibi geldi banada evde yokmu test fln yap istersen veya ovulasyon testi fln varsa onlada yapabilirsin çıkarAy nasıl yarına kadar sabredicem içimde çok tuaf bi his var hayırlısı olsun inşallah benim hiç adet öncesi böyle lekelenmem olmadı ilk defa böyle bişey başıma gelince içime bi kuşku düştü
1.20 çıktı değilimBize de haber ver canımm
İlk korunmasız ilişki miydi1.20 çıktı değilim
Yaptınız mı tekrar testÇok merak ediyorum 2-3 gün daha beklim diyorum çünkü genelde regl tam günümde olmuyorum 5-6 gün geçiyor genelde
Merhaba test yaptınız mıÇok merak ediyorum 2-3 gün daha beklim diyorum çünkü genelde regl tam günümde olmuyorum 5-6 gün geçiyor genelde
Herkes te belirtiler farklıdır. Benim lekelenmem olmamıştı. Hafif kasık ağrım ve aşırı uyku halsizlik oluyodu. Birde göğüs hassasiyetiyti. Bunlara rağmen ben hiç şüphelenmemiştim çünkü denememize rağmen olmuyordu hamile olduğum haberini bile eşim bana verdi. Oysa aylarca hamile kalırsam nasıl bir sürpriz yapsam diye düşünmüştümMerhaba kızlar
9 martta yani 16 gün önce korunmasız ilişkim oldu 2 gün öncede kahverengi lekenmem oldu daha reglime 10 gün var ve leke geldiği gün belim ve başımda ağrıyordu 3-4 günde midem hafif bulanıyor çok halsizlik yorgunluk var üstümde acaba hamilemiyim yarın kan vericem ama çok merak ediyorum
Beta verirseniz sonucu yazar mısınız ben idrar testi yaptım tabi silik çizgi çıktı ama beta çarşamba günü verdim 1.52 3 nisan regli günüm ama olmazsa geçerse tekrar bakıcamYok yapmdım reglide olmadım haftasonuna kadar bekleyeceğim