Merhaba arkadaşlar Reglimin gecikmesinin 5. Günü normalde Regli döngüm 28 ile 29 arasında olur. Eşimle yumurtalamadan 3 gün öncesini ve yumurtlama günümün ertesi gününü değerlendirdik sadece. 1.5 senedir deniyorum artık şansa bırakmıştım. 7 yada 8. Günü damla kadar pembe lekelenmem oldu . Başta göğüslerim çok ağrımıyordu. Karnıma kramplar giriyordu. Sabahları midem bulanıyordu ara ara. Umursamamıştım regli olcam diye düşünmüştüm. Regli gecikmemin ilk günü ne ağrı vardı ne sızı sadece göğüs uçlarım hafif ağrıyordu ve yumurtalıklarımda sanki karıncalanma vardı. Mide bulantım da yoktu. Normalde uyumakta zorlanan biriyim ama 9-10 da uyumaya başladım. 2. Günü göğüs ucumda ağrı arttı açık sarımsı kahve rengi lekelenme oldu ama bir iki damla . 3. Gün oldu sabah avuç içlerim yanmaya başladı. Göğüs uclarımdaki ağrı devam ediyordu. Yine lekelenmiştim. Eşim Predictor early almış akşam onu yaptım ama sonuç negatif.ama regli olmuşum gibi hissedip sürekli kontrole gittim. Bende dedim regli gelecek heralde. Ertesi gün yine göğüs uclarım ağrıyor bir de bir tane damar var daha önce farketmemiştim. öğleden sonra belim ve sırtım ağrımaya başladı akşam ağrıdan yatamadım sırtımın. Bugün 5. Gün rahmimde çekilme var göğüslerim aynı. Benim gibi negatifi görüp pozitife dönen var mı aynı durumu yaşayan.